Bad Reputation

I don't give a damn
'Bout my reputation

Blah Blah Blah, mer bilder

 


Rubrik

She's mommy's little monster
Mommy's little monster

 


Har ritat på min vägg


Skola imorgon :D

Tja!
Yay! Det är skola imorgon. Hmm va ska jag ha på mig?  Min nya Backyard Babies tröja eller min nya Backyard Babies tröja. Haha. Svår fråga. Dem i alla fall jätte fina båda två. En grå och en svart köpte jag och Isabelle när vi var på konserten. Dem kanske ska göra en till spelning i Stockholm. Lillis sa det. Men jag tror att hon ljuger. Men vem vet (?). Får göra lite sökningar om det. Om det är sant så ska jag vara där. För det var ett sånt jävla ös!

Och fuck off aftonbladet. One Sound är en grym låt! Kanske lite seg. Men den är skön. För när man håller på och hoppar runt och knuffar människor så är det skönt att bara vinka lite med händerna till en bra men seg låt.

Men fyra plus är inte så  dåligt! Vet band som kommer få bara ett plus!  Om jag fick bestämma skulle Backyard Babies få Sex av Fem! :D

 

Ronja






31 Jan

Tjenare!
Hur mår ni? Själv så mår jag helt okej. Har lyssnat på Backyard Babies och Sex Pistols  hela morgonen. Så jag är toppen glad. Idag händer inte så mycket. Ska typ spela lite gitarr. Försöka skriva nån låt. Jag är på sånt humör så haha. Igår satt jag spela på Kurt. Gissa vad som hände? Ni behöver inte ens gissa. Micken krångla. Vill fan ha en ny gitarr. Men det känns dumt att fråga pappa om vi kan dra och köpa en ny. Han vill att vi ska lämna in den. Men jag känner inte för det. Jag känner bara ett stor fucking hat mot den. Det ger mig bara olycka. Om det inte är strängarna så är det mickarna. Om det inte är fel på mickarna så går en sträng av. Alltid!


Men om 14 dagar är det min födelsedag. Två veckor asså. Det jag önskar mig är typ körkort och ny gitarr. Dock så vet jag att jag aldrig kommer få båda. Finns inte en chans att jag får det. Men man kan alltid hoppas. Annars så önskar jag mig lite CD-skivor.

Backyard Babies - Total 13 + Making enemies is good + Diesel And Power + Stockholm Syndrome + People Like People Like People Like Us.

Social Distortion - Mainline + Mommy's Little Monster...

Hellacopters - Air Raid Serenades + Cream Of The Crap + Cream Of The Crap II + By The Grace Of God...

Clash - Combat Rock + London Calling

De Lyckliga Kompisarna - Hugos Sång EP

Sator - Headquake

Pop Evil - Lipstick on the Mirror

Mötley Crüe - Shout At The Devil + Too Fast For Love + Dr Feelgood.

Det var några CD-skivor jag önskar mig. Haha "några".



Ronja







Go'natt gott folk!

HEY HO!

Så jäkla trött. Somnar nästan. ( Haha ) Men idag så har jag typ fixat lite i mitt rum. Bilder kommer imorgon så att alla vet. Jaah, men nu är det dax att borsta tänderna och sedan är det sova. Haha.

Långt inlägg? Eller hur.  Skulle ha skrivit längre. Men jag orka inte. Skriver mer imorgon. För trött, vill sova. Blir "mer" imorgon.

 

Ronja

 

 


Bröllopsfotografen som hatar kvinnor

Haha, fyfan va den är bra! xD Dregen borde bli skådis!


I wanna go home

I need something bad right now
bad to make me feel good

30 Jan

I wanna go home
I'm tired of travelling
Tired of all the same roads...
Tired of everything

Backyard Babies love to roll!






Heaven 2.9


Backyard babies var grymt!

Stannade hemma idag. Kom hem vid tolv igår. Kunde fan inte sova. Hade så jäkla ont i ryggen. Vaknade flera gånger på natten. Var typ fett yr och hade så jäkla ont i huvudet. Men det var sånt jävla ös igår. Dock fanns det en massa idioter. En kille som  typ hade sin öl över mitt huvud och spillde hälften av ölen på mig. Jag trodde att det regna (?)  Sen så kände jag hur jag lukta öl och titta upp. Där stod den jäveln! (Måste gå och duscha snart, gjorde det aldrig igår) Sen vet ni vad han gör? Ställer sig bakom mig och börjar typ jucka på mig. Jag bara : HUH? Vafan! Och började knuffa bort honom. Först spillde han öl på mig och sen försöker han jucka. Fråga först, haha ;) Vi satt och typ garvade åt det hela vägen hem. Haha. Sen var det också nån som tog på min rumpa. Min RUMPA! Okej, det var inte så farligt. Eftersom jag inte såg vem det var.  Men som sagt det var ett jäkla ös igår.

Lillis och jag började snacka med två skit snälla tjejer. För det var typ en kille som gick före oss och dem. Då blev jag sur och sa till dem att dra för att Lillis inte såg något. Då sa han: Men hallå, man kan inte bara säga så. Jag står här. Då svarade jag tillbaka : Hon ser inget, hon är en dvärg. Låt damerna gå först. Då så fick Lillis en plats. Men istället för att killen drog och ställde sig vid sina vänner ställer han sig framför dem andra tjejerna. Och sen så fick han flytta på sig igen.  Sen började vi snacka. Sen började Sator spela. Fyfan va gryma dem är. I wanna go home. Den är fan skit bra. Om ni vill höra en bra låt nån gång sök : Sator - I wanna go home . Skit bra.

Sen så efter att Sator hade spelat så var det typ "paus" i 20 minuter. Sen så kom Backyard Babies på scenen. Det var fan så jäkla coolt. Skulle aldrig vilja missa en sån jävla rolig kväll. Alla låtar var skit bra och allt var toppen. Dock tror jag inte Lillis gillar rock konserter. För det är nog för våldsamt för henne. Hon är ju så kort :/ . Tyckte lite synd om henne. Men hon sa att hon hade roligt så jag tror henne :)

Sator

Nicke & Dregen. Och där borta Johan....

Dregen

Dregen

Dregen

Så här nära, ♥

Rock "n" Roll

Highlights

Dregen

 

Nu måste jag gå och duscha stinker öl...

 




Backyard Babies ♥

http://www.liquorandpokermusic.com/Press/byb/Backyard%20Babies_logo.jpg

 

http://hurryville.files.wordpress.com/2009/04/dregen.jpg

http://lyricskeeper.nl/pics/B/a/c/Backyard-Babies-1-big-large.jpg

 

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/12235/Backyard+Babies.jpg

http://hardrockhideout.files.wordpress.com/2008/10/backyardbabiesband.jpg

http://hd.se/multimedia/archive/00224/rd_Babies_2_jpg_224887d.jpg

 

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/180372/Backyard+Babies.jpg

 

http://nimble.blogg.se/images/2009/backyard_babies_band_29544207.jpg


BACKYARD BABIES

 

Kom just hem. Tack o lov att jag inte gick på den där Designkursen. Jag måste plugga. Ska bara käka sen så måste jag fan sätta mig och göra det där med Ondskan. Typ skriva (?) Bla Bla bla ....

Skolan var ganska bra. Har bara så fucking ont i huvudet. Början av dagen var jätt bra. Men sen blev den seg och nu sitter jag här och ska börja plugga. Sen Backyard Babies sen mer plugga om jag inte blir klar. Men det måste jag! Kan inte komma på måndag och lämna in den.

Därför måste jag plugga nu. Så Bye Bye !





































Senaste Rock Sound ♥

 





27 Jan

Tja tja!
Har läst ut just läst ut Ondskan. Fyfan va den va bra! Slutet var  så great.   Nu ska man ju också bara skriva om boken. Har typ två timmar imorgon att sitta och göra det. För den där Designkursen slutar 16:00. Kommer hem, sitter och skriver på Ondskan i två timmar. Fixar mig till Backyard Babies.

Det kommer bli stressigt imorgon. Tror inte att jag kommer bli klar med att skriva om Ondskan. Jag kommer fan få sitta uppe hela natten och skriva. Men oftan man vill göra det efter att vart på världens bästa konsert (?) typ:
- Tjooho! Det var skit GRYMT! Men nu ska jag gå hem och göra läxorna?

Njaa, jag vill hellre lyssna på Backyard Babies hela natten lång. Sen får det bli som det blir. GE MIG IG! Känns det bättre så :)

Ronja


Ska försöka sova nu. Kommer inte kunna göra det. Kommer ligga och tänka på hur jäkla great  Backyard Babies kommer att bli.  Blir så himla glad bara att tänka på om "några" timmar så ska jag se mitt favorit band. Det känns great  ♥




Går inte till gitarrkursen

Kommer inte gå på gitarrkursen idag,
Det snöar och jag tänker inte. Har redan ringt till David och sagt att jag inte kunde idag. Kände att jag inte orka. Så jäkla trött. Borde ha åkt. Men vafan. Måste plugga! Imorgon kommer jag inte hinna. Först ska jag till skolan, sen på nån designkurs, sen så ska jag på Backyard Babies :)♥

Lillis var så jäkla snäll mot mig. Hon hade köpt en skit fin tröja till mig. Den ska jag ha på konserten imorgon. Synd är att jag aldrig hade tid att köpa min älskade  "Sex pistols tröja". Men det får bli nån annan gång.


Borde börja plugga men jag sitter och tittar på Bröllopsfotografen Som Hatar Kvinnor. Så jäkla rolig. Dregen ♥. Nu har jag typ tittat på den fem gånger på raken. Igår typ 20 gånger xD Bara dör.




Jag har fjärilar i magen

Tja, alla små jäklar! ♥
Läget? Själv är det helt okej. Lyssnar på musik. Just nu är det I Fought The Law cover. Dregen & Nicke. Fattar inte att jag ska se dem imorgon. Sjukt. Känns inte som att det är sant! Härligt! Så ska det kännas annars är det fan ingen kärlek i det hela. Haha!  Det är fan små rosa fjärilar i min mage. Yeaah! XD Tror jag är nästan mer glad att se Backyard Babies på Tyrol, än Green Day på Globen.  Och jag var skit glad över att ha sett Green Day. Men det är något med Backyard Babies som är så jävla fucking great. Eller hur ? :D

Det kommer bli grymt. Ska gå och sova nu. Shoo. Trött....  Gitarrkurs idag. Yay

Ronja

 



The Consequence


26 Jan, 2 dagar kvar

Tja alla mother fucking rockers!
Idag så hände det inte så mycket i skolan. Gjorde det där No-provet. Det gick skit dåligt! Men Eva sa att jag hade gjort ganska mycket. Men jag känner att jag gissade på hälften. Lycka till med G, säger jag bara. Men annars så har det varit ganska bra i skolan. Känner hur stressen börjar komma. Men det kanske bara är bra. För jag har varit som en jäkla gummibjörn. Seg och fattar noll.

Ska/måste läsa ut Ondskan idag. Sen börja skriva. Men jag är så himla fast för Slash boken. Fattar fan inte hur den kan vara så himla bra. Dock måste läxor komma före Slash. Sorry, slashie!

Imorgon blir det inte att gå till det  vanliga plugget. Ska istället till tumba gymnasium. Ska bli roligt. Men jag kommer försöka att få tillfälle att dra och titta på dem nya fina musik salarna. Nya fina Gibson gitarrer. Kan det bli bättre? Dock så är det inte Gibson es 335. Haha. Synd va (?)

Efter att ha varit på gymnasiumet så ska jag dra och köpa någon fin tröja till Backyard Babies. Eller typ nån fin mössa. Måste fan köpa en ny. Min är borta. :( Kanske ligger den under sängen och leker kurragömma. Men jag orkar inte försöka hitta den. Så det blir en ny!  :D

Juste! Imorgon så börjar gitarrkurserna.  Det kommer bli jätte roligt. Har fan väntat och väntat. Det kommer bli jätte roligt. Börjar typ kl. 19.00.  Och det är nog en bättre tid. Kanske jag är mer  koncentrerad. Istället för att sitta, jag är trött, HAHAHA. Jätte trött, Blah blah blah....



Oj oj, Dags att börja plugga! Kramar ,

Ronja





Svart ring,

Ville bara säga tack till Madde som kanske ibland tänker på mig. Idag hade hon köpt en svart ring till mig. Det var skit snällt.


Imorgon är det dags att gå tillbaka till skolan. Prov. Jag har ju pluggat hela dagen. Tror ni på det? Jag gav upp. Fattar inte ett skit. Men jag har försökt. Mer kan jag nog dock inte göra.


Sen är det deadline på no-rapporterna imorgon. Om jag skulle säga att jag är klara med dem, skulle jag ha ljugit. Men jag skiter fan i det. Ge mig IG då? Ge fan i det, om jag ska vara ärlig. Vill ni veta varför?


1. Jag tänker inte sitta nu och göra dem. För klockan är 22:50.

2. Vet inte vad jag ska göra. För jag inte var med.

3. Plus, jag ska sova nu. För jag är trött. Jag är en människa. Låt mig sova? Tack. Ska upp klockan 6:00. För att göra det där j*vla No-provet. Haha. Jag är på riktigt gott humör!


Ja, men nu är det dags att sova.

Ronja

 


Sator - This Is My Life

 

 

http://www.leksandsif.se/loaders/oo.php?objid=5386

With broken dreams and nothing more...


Ångets att gå till skolan, ångesten att inte gå till skolan



Ångets att gå till skolan, ångesten att inte gå till skolan


Ska ringa till skolan och sjukanmäla mig. Har typ ångest att jag stanna hemma, igen.
Jag har redan missat så jävla mycket. Men idag så var jag redo att gå tills jag var tvungen att stanna hemma. Det hände en grej så jag fick stanna hemma för pappa & Madde (?).


My blev sur på mig för att jag inte gick till skolan. Fattar det. Jag är också sur på mig själv. Kommer fan få IG! Men idag så kunde jag inte gjort så mycket mer.


Det är bara att gå imorgon, typ. Aja. Måste ringa nu. Shoo 



Ronja



Vad som händer den här veckan :

http://whatsupsthlm.se/images/content/article/3012_backyard_babies_pa_tyrol.jpg

 

Måndag: Skola, tråkigt, plugga. Har typ samtal i skolan imorgon.
Tisdag: Skola, Plugga, Plugga, Plugga
Onsdag: Skola, Gitarrkurs kl . 19:00
Torsdag: Skola, Designkurs, gå på Backyard Babies
Fredag: Skola,
Lördag: Helg
Söndag: Helg



Skola imorgon

Tja!

Skola imorgon, hmm. Gillar det inte alls. Har typ ångest. Känns att jag skulle ha gjort en massa saker som jag aldrig gjorde. Typ matten eller pluggat till No-provet jag har på tisdag. Vilken idiot jag är. Men dem kan ju inte precis bara ge mig IG för att inte ha stressat ihjäl mig på en HELG!

Jag är fan värd det! Tycker lilla jag! Men det var ju inte så att jag bara sov bort hela dagen som jag brukar. Jag har städat mitt rum, målat en tavla, börjat på en ny låt, skrivit en text till min låt.


Så jag har gjort ganska mycket. Haha,

Ronja

 

 

 

 

 

 




En till tavla klar,








Började: Idag
Blev klar: Idag

Vill inte!

 


Tre dagar kvar

[DREGEN]

Tre dagar kvar om man inte räknar med idag, ♥


Mixcraft 4

 



Sitter och fixar lite med Mixcraft 4.  Började med en ganska bra låt för två två dagar sen. Men gav upp och strunta i att spara. Smart (?). Ångrar det. Men det är bara att börja om.

Idag händer inte så mycket. Haha borde göra:
* Plugga
* Dra till Musikaffären, för att köpa strängar igen...
* Städa klart rummet

Tror fan inget av de kommer att göras. För jag har ingen lust med det. Haha! Men jag ska i alla fall försöka göra något av det. Spela gitarr och fixa lite på Mixcraft kan jag gärna göra! :)

Ronja


 


Bild

 

Sitter och tittar på bilder och då så kommer den här upp ↓

Jag var tvungen att lägga upp den. Gud va liten han (Bosse) var.

Tiden går så himla snabbt ju,

Fotograf: Ronja


Skumt...

Fan va skumt, igår så började jag typ snacka med en kille som jag inte har snackat med på två år och sen nu så börjar nån annan kille skriva? Hmm.. Jag vet ju precis vem det är också. Haha... (?)


Tittar på "Bartok the Magnificent"

 

Känner mig inte alls töntig. Haha. Den är skit bra... xD // Ronja

http://wimage.torrentdown.com/data/geditor/0911/741238174_1ea63e01_Bartok.the.Magnificent.1999.DVDrip.XviD-Disc2.jpg


Don´t Fall In Love

Jag var tvungen....


23 Jan

TJA!
Kom typ just hem. Vart på Dalarö hela dagen. Men nu är jag hemma och bloggar. Måster bara tipsa om en skit bra låt, sök på youtube : Danko Jones med Don´t Fall In Love. Den är jätte bra. Orkar dock inte lägga upp den just nu. Så ni får klara er ;). Gör det kanske imorgon.

Nu ska jag dra ut och se om Lillis har köpt hem godis. Vill ha godis. Maaah... Godis. Ni får ha det så bra. Orkar inte skriva mer. För jag är för trött. Mer från mig imorgon.  // Ronja



23 Jan

Tja, ska dra till Dalarö snart.
Men jag tänkte skriva ett litet inlägg till er innan jag åkte. Igår kväll hände inte så mycket. Jag spela lite gitarr för Tyra sen titta på nån film, sen så somna jag. PARTY! Haha. När jag kommer hem från Dalarö så ska jag sätta mig och plugga.  Inte ska, Måste göra det. Har prov på tisdag, sen Onskan och blah blah blah. Fattar inte hur lärarna planerar. Känns som man måste plugga hela tiden.


5 DAGAR KVAR -
Tror vem jag ska ha med mig. Dock ska jag inte säga det nu. För det ska bli en hemlis ;) haha. Berättar sen när jag har berättat för den här personen. :D



Teenage kicks

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/578/578772.jpg


We know just who we are,

 


Jan. 22, 2010

 

Tja suckers!

Sitter barnvakt åt Tyra Myra. Just sitter hon & leker. Så det är okey. Ikväll så händer inte så mycket. Ska typ titta på film. Tror att det blir en skräckis eller något. Blir så sur! Lillis dator är så jäkla dålig. Man kan inte spela "THEM XX" Skivorna. Något fel? Är så jäkla sjukt! :S


Dax att vara barnvakt. Kramar // Ronja

 



Danko Jones - Dance


This life is way too short to get caught up and all mixed up

Just dress me up in what you want me to be
I'll take back what I've been saying
for quite some time now
...

22 Jan

 


The Spill Canvas - All Over You

Gillar hans röst ♥


Hemma igen,

Tja blåbär!
Det var skit roligt. Träffade två skit roliga personer. Dock så skrattade jag bara för jag är typ hyper idag. Inte mitt fel xD Att gå och sova klockan 1:30 och gå upp 5:30 är inte bra för nån som mig. Tror jag? Men i alla fall var det jätte roligt.

Nu så är jag bara trött. Annars är allt bra. Känner mig typ glad :D Yay!

Hyper Duper Super Glad :D



Ronja & My

My - RONJAAAH! Hjälp mig att hitta mina brallor.
Ronja - HAHAHAHA! Om jag får kommentera , nej. Jag drar om typ 20 minuter.



Zzz....

Go'morgon alla små morgon vakna jäklar!
Gick upp vid 05:30. Har sminkat mig som en panda och snart ska jag börja sätta på mig kläder. Ska dra till bussen om typ 30 minuter. Dock måste jag ta 722. Inte 713 för att då kommer jag klockan 07:45. Och jagt måste dra och köpa en remsa. För jag pallar inte åka på telefonen. Hatar det. Så jag får köpa remsa eller nåt.

Måste dra nu och sätta på mig kläder. Kiss Kiss Bang Bang :) // Ronja ♥





Go'natt,♥

Energy.... (?)


AC/DC - Riff Raff


VAFAN!?!

Ibland undrar jag varför min syster är en jävla idiot! Hon tänker göra en precis samma piercing som mig och hon ska göra den på sig själv? Okej att man gör piercing på sig själv, men på samma plats  som jag har?  Gaah! Sen så tog hon min, MIN stav. Fattar ni hur det känns? Nej, inte alls sur. Det är inte jag som är en bitterfitta. Men varfan. Min första stav tar idioten och tror att hon kan använda den. Hmmm... Nej!

Sen blir jag sur på Madde. För det var hon som sa till Isabelle; Lillis du borde göra en piercing, hmmm. Gör som Ronja. Suck, blondiner? Men jag måste fan dra och sova snart. Men jag kommer fan inte kunna göra det. För sen på morgonen så kommer Lillis ha precis samma piercing ställe som jag och använder samma stav. GAAH!




Imorgon ;

21 Jan

Imorgon, ska man hänga med sötnosarna Jessica, Emelie & Cassie och titta på Östra gymnasium på öppet hus. Ska bli jätte roligt. Dock så måste man gå upp lite tidigare. Men det kommer gå bra. Haha.



Jag vet inte när jag ska vara en hel dag på Tumba. Hoppas inte imorgon. Men Maria (?) gav inte mig någon lapp där det stod när jag skulle vara där. Men som sagt, hoppas det inte är imorgon...


Nu ska jag gå och äta något. :) Kramar



 

 


Ronja gillar .....♥

Att Dregen har börjat blogga! Så jäkla grymt. Nu kan jag spendera mina timmar genom att titta om hans video inlägg. Om och Om igen. Tack :) Fyfan vad jag älskar dem ♥ ( jag är helt normal, host host)

Tänk, nästa vecka får jag se dem! Om man inte räknar med idag så är det 6 Dagar kvar. grymt.


Dregen's blogg

Ett måste,

 

köpte den igår, haha.  "Bra när man ligger typ helt död i sängen" // Ronja


Tavla klar ,

Massa bra band och grejer, till exempel; Sex Pistols, Ramones, Backyard Babies logo...

Det är mest Sid. Men jag hitta så många great bilder att använda. Haha. Den blev dock klar igår. Tack o lov. Vaknade med värsta huvudvärken och stanna hemma. Men nu mår jag bättre, ♥:) // Ronja


Fyra stycken, :D

http://doublebugs.com/WP/wp-content/uploads/2009/07/ben-jerrys.jpg

http://oscar.djupfeldt.se/bilder/wich-ben-jerry.gif

Lillis köpte fyra Ben & Jerry's till mig. HAHA! Gott :)

Kommer fan gå upp i vikt om jag käkar alla fyra själv. Nån som vill hjälpa till? :D
Haha. Annars är det bara att gå ut och röra på sig i nån timme

 


Angel's Wings


18 Jan

Tja!
Har just pluggat klart till SO-provet imorgon. Fyfan säger jag bara. Jag kommer fan få IG! Men jag försökte i alla fall. Som om det skulle spela någon roll? Men jag är HAPPY! :) Ska läsa några sidor i Onskan innan man somnar haha! Det har varit en lång med bra dag. Det var helt okej i skolan. Var bara så jäkla trött. Somna fan nästan...


HK lektionen var skit lång och tråkig. Men på matten var det helt okej. Jag räkna några tal. Men jag kan redan det där. Känns bara onödigt att sitta där och försöka bry sig om några dumma tal. Hum Hum.  Hellre sitta och chilla haha! Ärligt.

Nu är det dags att röra på sig. Shoo! ♥


xD


17 Jan

Tja, ♥
Tog en "liten" paus från mitt pluggande haha. Och nu sitter jag här. Har inte skrivit på en vecka. Har inte orkat. Skolan har ju börjat och allt. Nästa vecka kommer vara massa läxor. I alla fall för mig. För jag har två prov. Räkna matte. Läsa klart två böcker och sen skriva om dem. Men sen så är vi lediga på onsdag sen så ska jag  hänga med Jessica till ett gymnasium. Så det blir typ tre dagar skolan den här veckan. Det är skit skönt. Men sen när man är "ledig" så är det bara att ta fram läxorna. Kan man säga att det är ledighet då? Man måste ju ändå göra alla läxor? GAH!


Idag blir det bara plugga. Kanske dra till Dalarö. Men dock inte säkert. Men hoppas ♥. Juste! Måste fixa gitarren. Nej, den har inte gått sönder igen. Blir så jäkla sur. Drar fan och köper en ny gitarr! Har fått fixat mickarna typ fem gånger på en månad. Inte mitt fel, hum hum...







10 Jan

Tja! Era små idiotiska offer
Jag mår jätte bra. Lite trött. Annars är det helt okej. Just nu lyssnar jag på musik. Ska fixa gitarren och spela lite. Men klockan är ju bara 20:35. Går till sängs typ 22:00 (skola imorgon). Då kan jag typ sitta en timme och bara spela. Dock inte på max volym. Dags att  testat gränserna? Haha...  såklart!


Ska bli skit roligt att gå till skolan imorgon. Undra bara om jag orkar gå upp klockan 6:00. Jag klarar det. Tror jag. Jag kan typ gå upp 6:30. Aja. Dags att spela gitarr. Kramar på er // Ronja


Minor Major Problem

Musik istället för bild! :D Jag kom på att eftersom vi hade bild förra året, så borde vi ha musik den här terminen. YES! Fan va grymt! Nu blev jag jätte glad. Yay! :) Juste måste bytta ut min nya A sträng. Hmm... Får göra det imorgon. Orkar inte nu. Ska chilla dem sista timmarna av lovet. Ska dra hämta Them XX och lyssna på. ♥

Räknade ut att det är 17 Dagar kvar till Backyard Babies. Om man inte räknar med idag och den 28. 17. Det är en vecka  och tre dagar. Fan inget ju :3  Vet fan inte vem jag ska ta med. Vill fan inte ta med nån. Men annars blir det Madde. Hon gillar i alla fall två låtar? HAHA! Men hon tycker att Dregen är snygg. Det tycker jag med. Så haha.  Men jag får se. Annars finns det en person som jag vill ska hänga med. Men man får se vad han säger :)



17 Dagar kvar ♥

We Don't Celebrate Sundays

Tja alla glada! :)
Lyssnar på musik. Just nu är det Hardcore Superstar  med We Don't Celebrate Sundays. Haha, passar ju inte lite in. Men aja. Imorgon är det skolan. Ska bli roligt. Träffa Cassie och dem. Vet inte hur det nu kommer bli eftersom det är bråk. Men jag tycker att Cassie och dem får hänga med vem dem vill. Jag blir inte sur om dem hänger med den andra personen som jag bråkar med. För mig spelar det ingen roll om jag ska vara ärlig. Dem får göra som dem vill. Men det skulle vara roligt om nån i alla fall kunde sätta sig vid samma bord som mig eller pratar med mig. För det var ju inte precis bara mitt fel. Men skit samma. Det blir som det blir...

Igår var det jätte roligt. Filmen var jätte bra. Bättre på bio, haha. Men det var typ värsta lilla tönten med rosa hår som blev skit sur på oss för att vi satt och skratta åt varandra. Vilka Jävla bitterfittor det finns! xD Vadå får man inte vara glad eller. Och jag blev skit "arg" på Lina och Isabelle XD För det kom på tre skit snygga killar in på bussen. De satte sig på andra sidan av oss. Dem var typ "rockare". I alla fall killen med gitarren som började flörta med mig. Dem måste typ ha varit 17 -18 år. Och när vi började få "kontakt" så  skriker Isabelle ;  RONJA HAR DU SETT EN SNYGG KILLE ELLER?  Jag blev helt jävla röd i ansiktet. Nej inte lite pinsamt. Och just när hon sa det så tittar dem på mig och jag blev ju mer röd i ansiktet. Haha. Döda mig. Och Lina sitter där och skrattar. Jag bara; Håll käften! xD haha! Men det var jätte roligt. Eller när vi började typ bråka med ett gäng med fjortisar. HAHA!

Hände i alla fall massa roligt, det måste vi göra om xD // Ronja



Hardcore Superstar - Honey Tongue


Almost famous

Om en timme så ska jag, Lillis och Lina dra och titta på film. Ska bli grymt! Det blir typ New Moon som jag redan har sett tre gånger. Men det ska bli roligt. Det är bara så kallt ute! Men det är bara att sätta på sig lite varma kläder. 

Idag så köpte jag en A sträng och sen följde jag med Madde och My till stallet. Men jag var inte där så länge eftersom piercingen. Men det var roligt :)

När jag kom hem så såg jag på en skit bra film. Almost famous. Skit bra! Måste se om den nån gång. Handlade om ett band. Typ sex, drugs and rock"n"roll. Sen hände det en massa saker. Orkar inte berätta. Men den var i alla fall skit bra!

Måste springa nu! Shoo

http://www.fictionontheweb.co.uk/top250films/Almost_Famous.jpg





9 jan

Just don't take it too far

 


Hugos sång


Rengöring av piercing

Rengöring av piercing:

Jag gör rent min typ tre gånger på en dag. På morgonen,  dagen och sen kvällen. Plus så ska man tvätta med saltlösning varje gång man dricker eller äter något. Men då brukar jag inte BARA använda min saltlösning. Då tar jag både tvål, Listerine och saltlösning. För att vara säker. Men man får inte pilla för mycket på piercingen först i början!  Sen varje gång man ska tvätta piercingen så MÅSTE man tvätta händerna. Mycket viktigt!  Annars finns det chans att det blir infekterat.


Recept på saltlösning:
Koka upp 2 dl vatten
Tillsätt ½ tsk salt
Låt svalna. Sen gör rent. Det som blir över kan man hälla ner i en flaska sen ställa in i kylen. (Hållbarhet är 24 timmar.)

 

*Oparfymerad tvål

* Listerine

* Saltlösning

* Sterila servetter

 


We Don't Celebrate Sundays

There's no religion in my house

I'm fine :)

 


Sorry For The Shape I'm In


Rubrik

I don't really know and I don't really care

 


Gods Favourite

Älskar dig med :)


Dumb

 

I'm not like them
But I can pretend
The sun has gone
But I have a light
The day is done
But I'm having fun
I think I'm dumb

Or maybe just happy...




Så känner jag just nu :)

 


Hardcore Superstar - Someone Special


Still I'm Glad

http://farsan666.blogg.se/images/2008/jocke_22675567.jpg


 


20 dagar kvar, ♥


Beg For It

 


Glee

http://jerkmag.files.wordpress.com/2009/09/glee-cast.jpg

Det var så jäkla bra igår, My och jag dog typ xD

 


8 Jan

Hejhej! :) Är på toppen humör! Vet inte vad det är, men glad känner jag mig. Idag så har jag inte gjort så mycket. Spelat gitarr och lyssnat på Sex Pistols. Skulle  ha hängt med Madde till stallet idag. Men jag är så jäkla rädd om min piercing. Så jag stannade hemma. Det får bli en annan gång :)

Ikväll blir det mys kväll. Med film och godis. Ska be Isabelle köpa lite godis till mig när hon dra och handlar. För jag orkar inte hänga med. Jag vill vara hemma och springa runt till min THEM XX skiva! Sen när hon kommer hem med godiset ska jag se på THEM XX filmen. Skulle ha gjort det igår. Men jag var så himla trött. Satt uppe och läste på a-traktor körkortet. Allt jag läser kan jag fan redan. xD

Ni vet det där inlägget om att Backyard Babies inte är gubbrock, om det ens spelar någon roll? Men såklart skulle den här personen kommentera på sin blogg om det jag skrev. För den här personen tog åt sig. Åhh... Ja. Vad ska man säga. Jag ville inte börja bråka om en skit sak. Men de ville denna person. Och det tycker jag är jävligt töntig. Men vad ska jag göra åt saken. Det finns inget att göra? Om hon/han/den vill bråka visst. Men jag vill inte det. Och jag bryr mig fan inte längre om den här personen. För de som kom fram igår när vi pratade var inte okey. Och jag tar inte skit från nån. Som sagt, jag går inte på mina knän  bara för att vara kompis med nån som dig. Du fick chansen igår. Men den tog du inte tyvärr. Jag som trodde att du hade blivit mognare. Men du är precis som förut.

Jag har förändras. Jag skiter i vad du skriver. Jag vill inte ha något med dig att göra, i alla fall inte från igår. Precis som du inte vill med mig. Så låt det vara så.

Det här är det sista jag skriver om den här personen. Hoppas den är nöjd. För jag känner att det här känns jätte bra. För jag tänker inte ta mer skit eller försöka något mer. // Ronja





The Mess Age


Gubbrock eller inte. Bryr mig inte. För det låter skit bra i mina öron. Så haha... Ja!


No Feelings

I got no feelings
A no feelings
A no feelings
For anybody else
Except for myself, my beautiful selfish

 

 


Så sant,

Den här låten passar mig så jäkla bra just nu :

I don't need your fake assed friendship
or your silicon sympathy
you've got a brand new fuck you
enemy

I don't hear you I don't need to

 


Backyard Babies är inte gubbrock, det är rock"n"roll? Idiot

Backyard Babies är Rock"N"Roll, inte gubbrock.

 

Och om det är så, spelar det någon roll. Då gillar jag gubbrock? FEL MED DET ELLER?  Då är det bättre gubbrock än små gay lords som tror att dem är rock?. Dem är inte det.


Haha, dax för party! :)

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/27675/Backyard+Babies.jpg


Dax för party !:)

Sörjer inte

Sörjer inte över dåliga vänner! Som bara tänker på sig själva. Buhu för mig, blah blah blah! Jag klarar mig utan dig. Det gör jag. För jag tar inte skit från en ego trippad person.  Vi hade inget gemensamt, det har du rätt i. Du var mer den där personen som låser in sig. Jag gillar att hitta på saker och prova nytt! Även om det inte alltid funkar alla gånger, fuck off. Jag gör det ändå min väg. Ingen annans. Det skiter jag i.

 

Vet inte hur det kommer bli i skolan sen när man kommer tillbaka. Jag kommer inte tvinga nån att vara med mig. Dem får göra som dem vill. Jag vet ju redan vem som kommer gå till den andra sidan. Eftersom dem har mer gemensamt. Jag säger inte att dem inte får vara med oss båda. Men jag tänker inte sitta vid samma bord med henne. Jag tänker inte lyssna på: Blah Blah MIG, Blah Blah Skit bandet Blah Blah SKIT SKIT SKIT!  Det tänker jag inte.

 

Jag har redan riktiga vänner. Behöver inte skaffa fler från vissa andra som just gick miste om en!

 

 

 

 



Oäkta vänskap tar slut,

Hejhej!

Jag mår TOPPEN PÅ SNOPPEN just nu! :) känns skit skönt! HAHA! Visst att det blev ett bråk mellan mig och en "nära vän", eller nån jag trodde var det. Men det visa sig att den personen av en idiot. Och jag försökte bli vän och lösa allt. Men eftersom båda parterna vill ju inte precis det.

Sen tror jag att det blir bättre så här. Vi har blivit så olika. Synd att vi skildes som ovänner bara. För jag trodde att vi var vänner hallå?. Men den här personen var ju inte nån riktig vän. Men tur är att jag har min stora mun att prata med. För jag kan skaffa fler vänner och mycket bättre vänner!

Till exempel; När vi var vi Tullinge Station med klassen. Vi skulle typ till stan. Då började jag snacka med en tjej. Och andra undrade om vi kände varandra typ vänner eller något. Bara ett av många bevis som visar. Jag klarar mig utan dig.

När jag gick till middagen  och åt så tänkte jag, vad ska jag göra nu. Det första jag gjorde efter jag hade ätit var att ta bort kontakten från msn. Det sista jag sa var typ:
Jag vill inte ha med dig att göra, och du vill inte ha något med mig att göra så det blir väll så.
Och det blev det. Ångrar inget! För jag har försökt. Mer kan jag inte göra.

Tänker fan inte gå på mina knän och gråta? Inte för en oäkta vän. // Ronja



Min piercing <3

Är så jävla nöjd med den! Tycker att den sitter jätte  bra där. :)


 


Everybody ready

 


7 Jan

Hängde inte med My till stallet. Mamma sa att det inte skulle vara så bra om jag gjorde det. Så jag stannade hemma och lyssna  på musik. Just nu är det Faster Pussycat med Babylon. Tycker att Backyard Babies gjorde den så mycket bättre. Finns på THEM XX skivan/boken. Grymt!

Ikväll blir det titta på film. My och jag såg klart på The lovely Bones igår. Gud, va bra den va. Bara lite skumt, men fin


 


BABYLON


Bad to the bone

 


Trace Cyrus

Ser så jäkla snygg ut , :)


Liar


7 Jan

Hejhej! :)
Ska bli jätte roligt att följa med My till stallet! Röra på sig. Men jag vet dock inte om det är så bra med min nya piercing och allt. Men ska prata med mamma och se vad hon tycker. Annars så följer jag med mamma & pappa och handlar. Men jag  tror inte att det är så farligt att vara i stallet. Men jag ska se.

Ja, måste rusa nu. Dem andra är redan klara att åka. Så jag måste springa nu och ta på mig dem kläderna jag ska ha på mig. Fan jag har inget smink på mig. :S  // Ronja ♥

You're in suspension
You're a liar
You're a liar
You're a liar
Lie lie lie lie lie lie lie lie

Social Distortion - 1945

 


PRETTY VACANT


 

Dags att tvätta rent piercingen och krypa ner till sängs. Det blev en lång dag. MASSA roliga saker hände. Men man kan ju inte vara glad en hel dag utan att något tråkigt händer. Så är det alltid. Men varför sörja? Jag har gjort mitt. Orkar inte må så här längre. Vart är glädjen liksom (?) Bryr mig fan inte längre...

 

Aja, jag tror att det kommer bli en toppen dag i stallet imorgon. Hoppas Lina är där :D Då kan jag snacka lite skit med henne. Plus så kan hon få se min nya fina piercing.


Aja go'natt alla fucking suckers! 

Under My Thumb

 

 

 


22 Dagar kvar ♥

 

Känns så jäkla TOPPEN just nu! 22 dagar kvar till Backyard Babies, har fixat piercing och snart skola:). Ska bli lite roligt att börja skolan igen. Känns lite spännande. Eller är det mitt glada humör som gör att allt känns jätte bra! Men det är helt okej.  :)

Imorgon så ska jag hänga med My till stallet. Ska bli roligt. Men jag vet inte om det är så bra med den nya piercingen. Men annars måste jag dra till musikaffären. Eftersom de inte hade öppet igår.

Jaa, nu så sitter jag och lyssnar på musik och tittar på min nya piercing. Har redan börja planerat min nya.  Haha. Det gjorde jag och Madde. Jag ska göra i näsan & hon ska göra en till  i tungan. Grymt! :) ( Två månader kvar, typ)

 

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00696/30s42-backyardbabie_696282l.jpg

22 Dagar kvar ♥

 

 


Piercing fixad :3

LALALALAAA! Har fixat piercingen! :D Det blev skit snyggt! Det gör inte alls ont. Känns bara lite skumt. Och allt gick jätte bra & Snabbt!. Och han som gjorde den var skit trevlig! :D

Ska titta på film nu. Så shoo! 

 

Jäkla nöjd, men jag vill ha ring :Z


Snart dax att dra...


Håller på att Fixar mig. Ska dra med My, Pappa & Tyra till gissa vad... Piercing studion. Ska bli roligt.  Jag är inte alls nervös. My är fan mer nevös.

My: Jag tänker inte
Jag: Vad?
My: Hänga med! Fyfan. Nej jag vill inte
Jag: Fuck off! Du hänger med.
My: NEEEJ! Du kan inte tvinga mig.
Jag: JOO
My: Håll käften!


Måste fan göra ett snabb fix nu. KAJAL! Aja ha det så bra alla fucking rockers, sen alla "wannabe rockare". Haha! Nej, jag har inte små horn eller en svans. Hum Hum!

http://www.blueride.se/images/av_124009_diabolic_funny2.jpg





Just one more peaceful day...

'

Why must I feel this way?
Just make this go away
Just one more peaceful day!

It's been a while

 

And it's been awhile
Since I can say that I wasn't addicted
And it's been awhile
Since I can say I love myself as well
And it's been awhile
Since I've gone and fucked things up just like I always do
And it's been awhile
But all that shit seems to disappear when I'm with you

6 Jan

Dax att tvätta av sminket och sova!. Imorgon blir en lång dag. Kanske piercing. Jag är inte alls rädd :). Varför skulle jag vara det? Har väntat så länge så. Haha. Men imorgon kanske det blir av. Fucking Great ju! ;)

Jag, Madde, Isabelle & Lina ska skaffa en klubb för bitterfittor! HAHA!  Hum Hum

Go'natt! ♥

Dancing with myself

 

Oh dancing with myself
Oh dancing with myself
Well there's nothing to lose
And there's nothing to prove
I'll be dancing with myself

 


Berätta hur man mår = Klaga (?)

Förvirrad. Om det inte handlar om sina egna problem så är det att klaga. Hum Hum. Jag heter Ronja. Jag är perfekt och mår toppen på snoppen varje dag! Yay. Nej, så är det inte. Man mår inte bra hela tiden.  Och när man inte mår bra så ska man väll kunna berätta det för sin "vän", utan att höra att man klagar....

Eller det är väll så jag ser på saker.

// Ronja

Okej, det här är den sista haha... ! xD

http://nimble.blogg.se/images/2009/backyard_babies_band_29544207.jpg

 

 


Ronja & My's frågor xD




Kanske piercing imorgon :)

Pappa Ringde till swahili bobs Tattoo och fråga om de kunde göra min "Dregen Piercing". Och de svarade: Det är drop in, så det är bara att komma när ni vill. Så det är skit roligt att det blir av. Men om pappa blir sjuk imorgon blir det nån annan gång. Helt okej för mig!. För nu har vi i alla fall hittat en seriös studio, efter all letning. Så jag är nöjd även om det inte blir gjort imorgon. Men vi får hoppas på det.

Yiiiieee! Så jäkla glad. Att det kanske blir av den här gången!. Yay. Det enda som är dåligt just nu är att jag har ont i magen, mår illa och inte fick tag i några strängar idag. Men det blir nog bättre imorgon.

Nu ska jag titta på film. Men ni får ha det så bra! :)♥

2010 börjar med en piercing! :)


Mår Toppen!

Är på toppen humör.  Haha. Har bara lite ont i huvudet. Annars känns allt skit bra! Igår så var jag värsta vraket. Men idag känns allt mycket bättre. Har bara tagit det lugnt och lyssnat på musik. Sånt behöver ju ibland.  Men kanske det är bra att komma ut och röra på sig (också!).

 

Jaa, imorgon så vet jag inte vad som händer. Spela gitarr. Finns ju inte så mycket annat att göra när ens vänner inte vill hitta på något. Det tycker jag har blivit skit tråkigt att det har blivit så. För jag gillar att hitta på saker. Och det är fan inget fel med det! Men det är väll bara jag som tänker så?. Jag vet inte. Känns bara piss att man inte har hört ett ord från sina närmaste vänner på hela lovet. Om jag ska vara ärlig. Som jag ofta vill vara. Ja! Det känns skit.

 

Men tur är att det finns riktiga vänner som bryr sig. Tack att ni finns! Får mig må så mycket bättre♥


 

 


Idag

Måste dra och köpa nya stränga, igen. Inte mitt fel. Min fucking scary stämdosa gjorde så att min nya D strängen gick av!.  Nej, jag blir inte alls sur. GAAH. Så när jag har fixat mig så ska jag dra till gitarraffären, igen. När man just har fått den att funka så går en sträng av.  Det går inte att spela utan en D sträng! Det kanske går. Men det suger.
Då kan man lika gärna dra ner till musikaffären i Huddinge.

Sen så måste jag påminna pappa att ringa till Swahili Bob's. Tror att jag kan fixa min piercing där. De är jätte seriösa och allt. Jag tänker ju inte gå till värsta oseriösa studio. Fick höra av Isabelle att det var bra där. Så pappa får ringa dit idag.  Vet ni vad som är läskigt. Jag är inte alls nervös. Det är sjukt!. Men jag tror inte att det kommer göra ont. Så varför ska jag vara rädd. Haha.


 



5 Jan

 

 


Det blir en....


Det blir nog en "Dregen Piercing". Så jäkla snyggt!


Diablo har OCKSÅ slutat med piercing.... SUCK!

http://www.hitta.se/upload/InfoText/eaststreet_il.gif

 

Diablo hade slutat med att göra piercingar. Så iställe ska pappa ringa till East Street Tattoo imorgon. Dem borde ju göra. Eller har dem också slutat?.


Det är ju inte undra på varför man gör själv.... // Ronja


4 Jan

Hejhej! ♥
Nu ska jag duscha och sminka mig. Sen blir det inte så mer blogga om det inte kommer lite "ledig tid". Som jag hoppas det blir. Men nu måste jag  fixa mig.

Så ni får ha det så bra suckers!

 


Dregen piercing, :D


Piercing

Tja! Lyssnar på musik och väntar på att pappa ska ringa till Diablo Tattoo och få en tid till min piercing. Hoppas det blir nån gång i veckan. Pallar inte vänta. Men nu har jag ångest om jag ska göra en Dregen piercing eller en Andrew de Torres piercing som är skit fin. Två på samma sida typ.  Eller en som Oli Sykes. Hum Hum! SVÅRT!. My tycker att jag ska göra en "Dregen piercing", för att hon tycker att det är snyggt. Haha. Isabelle röstar för en "Oli", för att en "Dregen piercing" är för killar. Madde röstade på "Andrew" för att "Oli Piercing "är ful och "Dregen piercing" inte passar.

Och vad tycker jag.... VET INTE! :Z




http://i30.tinypic.com/30hn1hi.jpghttp://saraelisabet.files.wordpress.com/2009/04/dregen.jpghttp://images1.fanpop.com/images/photos/2400000/Oli-Sykes-oliver-sykes-2438581-329-496.jpg

A song for the outcast

 

DAGENS LÅT: ♥


Piercing

Imorgon ska pappa ringa till Diablo Tattoo och få en tid till min piercing. Det kommer bli så jäkla grymt!. Och nu kanske det blir av. Fan alla studior har slutat göra piercingar. Undra varför haha... (idioter)


- Men det kommer bli grymt  :) // Ronja


8 Dagar kvar till skolan.

8 Dagar kvar till skolan börjar.
26 Dagar kvar till Backyard Babies.
PALLAR INTE SKOLAN!
Läxor, prov, skit... !


 


Babylon






You wake up late for school and you don´t wanna go
You ask your mom, please, but she still says no
Went outside, said, your place not mine
Chop `em out, baby, `cause I need another line!

Tänk om Tyra skulle bli som mig :D

* Rock "N" Roll! *

 

 


3 Jan



Hejhej,
Har just spelat lite gitarr. Men jag känner att det är snart dags att sova. Imorgon (idag) blir det att man ska upp tidigt. Så det är nog bäst att sova. Jag har en massa saker att göra imorgon (idag).

Saker att göra imorgon:
* Skicka över jobb bilderna till Sandra.
* Få reda på när Diablo har öppet, nummer…
* KANSKE dra och köpa kläder.
* Städa mitt rum. (måste göra det!)
* Färga håret.
* Börja läsa på tills a-traktor kortet.
* Gå lång promenad med Bosse. Som jag har lovat.

Det är inte så himla mycket. Men när man inte har gjort ett skit under några dagar känns det här som ett jävla helvete. Fattar ni vad jag menar? Det är lugnt i några dagar. Men sen bara BOOOM Stress, massa grejer. Jätte jobbigt. Men det är bara ta en sak i taget eller hur  :Z

Men ha det så bra idioter! Klockan är fan snart 1:00. Kommer få sova i 9 timmar. GAAH! Fuck.

 

 

 



DAGENS LÅT ♥


21:05

Dance


Danko Jones - Baby Hates Me


Disfunctional Professional


Everywhere I turn
All the evidence burns
Disfunctional Professional
But everwhere I go
All my confidence grows
Disfunctional Professional

Bilder från igår






Backyard Babies - Friends

 

 


Bilder från nyår


 






Gott Nytt år :)<3


5 Snabba

Backyard Babies eller The Hellacopters
Vinter eller Sommar
2009 eller2010
Charlie the unicorn eller Emo charlie
Jeans eller Mjukis

Haha,  Hey Charlie, Hey Charlie... Man måste se! xD Så jävla sick.

Fattade fan inte det roliga... xD Hahaha




You Tell Me You Love Me You Lie


Lista

1. När gick du upp idag?
10:00 typ

2. Diamanter eller pärlor?
Sten, haha. Diamanter. Tror jag.

3. Senaste filmen du såg på bio
Final destination, med Jessica :D

4. Favorit-TV- program?
Hm.. South Park. Helt klart!

5. Vad åt du till frukost?
Åt ingen, orkade inte. Fick rusa och sätta på mig kläder så ja haha...

6. Vad är ditt andranamn?
Victoria

7. Din favoritmat?
Pizza

8. Vilken mat gillar du inte?
Blodpudding.

9. Favoritchips?
Sourcreme & onion

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Them XX,

http://cdon.eu/media-dynamic/images/product/00/07/65/75/03/3/5c2428b2-3473-4099-81cb-9740e159ff28.jpg


11. Vilken bil kör du?
Ingen alls.

12. Favoritmacka?
Subways,

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Folk med för förstora egon eller människor med föruppfattade meningar.

14. Vilka är dina favoritkläder?
T-shirt och Jeans

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Vet inte, typ New York. Det skulle vara coolt.

16. Favoritklädmärke?
Venne. Bryr mig inte så mycket. Har på mig kläder jag tycker är sköna och snygga.

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Fattar inte frågan? :S 

18. Favorittid på dagen?
Typ klockan 6:00. När jag vet att jag ska till skolan. Det är skit skönt. Tror ni på det eller?

19. Var är du född?
Född i Södertälje

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Tycker inte om sport så jäkla mycket. :/  Så jag venne.

http://karlshamnsgatan.files.wordpress.com/2009/04/night_new_york_1176307552_15529929.jpg

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola.

22. Fotboll eller ishockey?
Ishockey

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Morronmänniska + Nattuggla

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nja, venne.

26. Vad ville du bli när du var liten?
I 5:an ville jag bli rockstjärna som jag också vill bli nu. Annars har det  varit konstnär.

27. Bästa barndomsminnet?
Sommarna i fjällen. När jag fick min första gitarr. Var så jävla glad. :)

28. Varit i Afrika ?
Ne.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Ah! :D

30. Varit med om en bilolycka?
Nja, ingen stor. :S

http://www.edupics.com/rock-star-t10751.jpg

31. Favoritdag i veckan?
Fredagar, haha

32. Favoritrestaurant?
Venne :Z

33. Favoritblommor?
Rosor

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
MAX

35. Äger du en cykel?
Ja

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Venne... ?

37. Läggdags?
1:00 , typ

38. Senaste personen du delade en middag med?
Dela? xD

39. Vad lyssnar du till just nu?
Backyard Babies med  Lies,

40. Favorit färg
Svart & Röd  (Vinröd)

41. Hur många tatueringar har du?
Har inga, men vill ha.
http://media.livenationinternational.com/LincsMedia/Media/o/n/x/3bcd41aa-51ed-4be5-b422-badfc10cbd22.jpg

Backyard Babies - Ghetto You


Could I, Should I


2 Jan

Tja, kom just hem. Sitter nu och försöker komma på ett sätt att få tiden gå snabbare. Haha. Det går tyvärr inte. Sorry!. Ja. Men annars är allt okej, tror jag. Bara så jäkla trött. Sitter och lyssnar på musik. Nu är det Backyard Babies med Lies. Så jäkla bra. Älskar den.

Oh, why can´t you tell me lies 
Like you never ever done before
Oh, why can´t you tell me lies
I need to hear some more
Some more
Some more
Like you never ever done before .....



 

 


27 Dagar kvar :3

http://www.peaceandlove.nu/2007/img/artister/backyardbabies.jpg

 


11 dagar kvar på lovet.

1 Jan 2010

11 Dagar kvar på lovet.... DET SUGER! Prov och en massa läxor. Vafan är bra med det?. Fyfan. Vill inte. Men  det är ju bara ett halvår kvar. Tjoho! Och under halvåret kommer det hända massa roliga saker.  Yay!  Så det är väll okey. 

Snackade med pappa om den där piercingen som aldrig blev av. Men han sa att han ska ringa till Diablo tattoo och fråga om tid till min piercing. Hoppas det blir av innan lovet är slut.


 


I´m going down, I´m running up

Tror att det här blir sista inlägget idag. För nu kan jag sätta mig med gitarren ett tag. Sen blir det nog mat. Efter det ska jag fråga subban om vi ska ut med hundarna. Haha ska börja kalla Madde för Subban. Haha.

Men idag var hon trevlig mot mig. Tror jag?

Aja, dax att spela lite Rock "N" Roll xD .  // Ronja


Fredag,

Everything is gonna be alright
I swear...

Who's the creep That you've been Dreaming of?

Who's the ace?
Who's the star?
Who's the pig
With that fat cigar?
Woow
Degenerated
...

 


En bra rubrik....

Kom just hem. Jag som trodde att vi skulle komma hem i kväll. Men nu är vi i alla fall hemma. Jah, och nu ska jag spela lite gitarr. Borde lägga upp bilder från idag och från igår. Men allt är så himla segt. Så jag skiter i det. Kanske imorgon. Men just nu vill jag bara sitta på min säng med min gitarr.

Några bilder blev riktigt bra. Men  jag orkar inte sitta och ladda över bilderna till datorn. Hellre spelar jag lite gitarr och tar det lugnt.

Ni får ha det så bra, ♥ // Ronja

Just nu är det bara  28 Dagar kvar. ♥

Något roligt i alla fall...


Should I Be Damned

Ses ikväll suckers!

Man keeps talking what I should do.
Won't get the fuck out, I don't care about you.


Highlight

I saw red, I saw green
I think I saw what the whole world´s seen
Gotta get away, gotta get away
`Cause I know that nothin´ lasts forever
In my dreams
But there´s a highlight let me be

 


1 Jan 2010

Dax att stressa, igen! Suck....

Nyduschad & Fräsch

Ska börja sminka mig och fixa håret. Men jag kan fan inte hitta min nya kajal . Tror Madde har den eller så ligger den i mitt rum. Men hon fråga efter den igår när hon fixa sig. Ska fråga henne sen när subban kommer hem. Haha. 

Jag måste dra och köpa lite kläder. Men jag orkar inte dra när det var mellandagsrean. För alla är som galna. Sen kommer jag som bara vill ha en Basic tröja. Hm... Sjukt. Och affärerna lägger allt på en jävla hög. Sen ska alla stå där knuffas och rivas för en jävla tröja som är för liten. Nee. Jag tycker att det är skit jobbigt. Men jag drar när mellandagsrean är över. Då är det lugnt att dra och handla.

 


Stop your cheap comment!

Tja blogg,  läget?
Själv mår jag toppen! Bara lite trött. Men annars är allt okej. :) Idag så händer inte mycket. Titta på film och försöka skriva lite låtar. Eller bara spela gitarr. Behöver träna upp mig lite. Haha. Vet inte hur länge Kurt inte har fungerat. Men nu gör han det. Så nu är det bara att spela och åter spela.

Jag måste också börja läsa på a traktor kort och sånt nu. Men det mesta kan jag ju redan. Fan, jag orkar inte läsa. Så jäkla tråkigt. Aja, tänk mig åka runt i Tullinge med min Epa. Fan va grymt! xD 


GOTT NYTT ÅR

Bilder kommer imorgon. Men ni alla får ha ett gott nytt år. Kramar // Ronja ♥


RSS 2.0