skolan,

MATTE Höhö,

Matematik är nog inte min starka sida i skolan, Jag gillar mer Bild, Musik och SO. Men matte är så himla tråkigt. Bara massa siffror. Några sakerna dem lär ut behöver man ens inte. Onödigt. Såklart ska man kunna räkna, annars skulle man vara efterbliven. Men kom igen. Det finns så mycket man lär sig som man aldrig kommer använda. Är det då inte bättre att man använder tiden på något mer viktigt?

*

GAAH! Dumma matte som gör mig irreterad. Men det är så enformigt. Siffror, siffror och många fler siffror. TRÅKIGT!

Måste göra mig i ordning. Snart gitarrkurs! :) Ojoj, nu ringer det på dörren. Det var pappa. Ja han har kommit hem! :) Måste gå ner och hälsa. Hejdå

Skriver mer sen när jag kommer hem från kursen! Kramar


FULLBOKAD! -.-

STRESS!*?*!


Jag är helt slut! Den här veckan kommer nog bli så stressig. Läxor, Skolan, Gitarrkursen... Sen så ska man vara trevlig på samma gång när man nästan dör av stress?, Ibland skulle livet vara mycket bättre utan skolan! Som idag var det klassfoto yippie. Okej när man blir äldre så kanske det är roligt. Men just nu så är det bara pinsamt och man bara önskar att man fick ta en bild till som skulle bli tio tusen bättre än den man tog. Aja nu har jag klagat klart. Men ska se lite på tv innan jag gör mig i ordning till gitarrkursen.

I couldn't be bothered and you couldn't fuck with my mind



Back in business

Hejhej, Eller ska jag säga har ni sovit gott? Jag sov inte alls bra idag. Bara tanken på att det är skola idag fick mig sömnlös. Som om det skulle hjälpa mig?, Hela helgen har jag mått skit. Eftersom mina ben skulle springa runt ute! Så det blev ingen vila för lilla mig. I lördags så var det offroad och det var grymt roligt. För jag, Madde, Lillis, och Melissa fick stå i kiosken. Men man blev as trött, först kom det en hel massa människor sen blev det snustorrt. Det blev väll ganska jobbig när inga människor kom. För det fanns inte så mycket att göra. Oj oj, skriver om det senare. Har klassfoto idag så jag måste ta fram kläder.

Bara en sak jag har tänkt på: Varför ska man le på ett klassfoto om man hatar sin klass? Höhö det var en bra fråga, Eller hur :P

28 Augusti

28 Augusti

Tja alla trötta! Det blev en till dag hemma. Och nu sitter jag med en fruktsallad och tittar på
Narnia 2.
 Idag börjar tre dagars offroad ( BMK) men vi ska inte dra upp idag. För vädret är så dåligt.
Iställe gör vi det imorgon.
Sen så mår jag inte så bra.
Och pappa jobbade idag. Så det blir imorgon om jag mår bättre.


På måndag börjar gitarrlektionerna! Det ska bli jätte roligt.
Ska titta min hotmail sen och se om dem har skrivit något
 mer.
Måste dra. Hedå // Ronna


Are holding on tight
Say hello to darkness
Goodbye light
Painkiller



Osminkad och helt slut


Osminkad och helt slut, sitter jag nu och lyssnar på Staind med låten Pardon Me. Har nog aldrig haft så här ont i halsen på länge. Hela dagen har varit skit. När jag sov några timmar och åt lite kände det bättre. Men nu börjar jag bara må illa. Vet inte om jag kan gå till skolan imorgon. Får se hur jag mår imorgon. Annars blir det en till dag hemma från skolan. Men jag hoppas jag mår bättre tills Lördagen. För det är tre dagars offroad. Men aja, ska sova nu. Hoppas allt blir bättre imorgon.




 I'm One Stop
From A Breakdown
Two Steps From
Being Safe
Just Try To
See This Through
I'm Three Steps
From This Nightmare
And Four Steps
From The Door
The Rest Is
Up To You


// En mycket trött Ronja

Klassresan



Hejhej Bloggen,
så skönt att vara hemma igen. Har himla ont i halsen och mår skit. Så jag fick vara hemma från skolan idag. Men själva klassresan va bra. Saknade Jessica. Hon följde inte med. Hon va typ sjuk, naaw hoppas hon mår bättre.

Emelie blev också sjuk under klassresan. Hon sov nästan en hel dag, och jag och Cassie fick skäll för att vi hoppade runt som spindelmannen och skrek när hon skulle vila. Det kanske inte var så snällt , men det va roligt.  När man tänker efter så skulle hon inte varit ute hela kvällen eller låtit oss vänta på henne.  För hon va ute med några utan att säga något till oss. Hm, såklart hon ska få vara med andra. Men då kan hon ändå säga vart hon skulle. För vi satt uppe till 23:00 och vänta. Sen så somnade vi. Klockan 7:00 kom hon hem. Och sa att hon hade sovit över i nån stuga. Haha sånt kan väll hända. Men nästa gång kan hon säga vart hon ska,


Vässarö Dag 1:
Min dag började med att vakna klockan 6:00 för att se till att jag hade packat allt. Sen så drog jag och Madde till Bussen. För hon skulle också  ta samma buss som mig. Jag väntade i en kvart sen så började människor komma. Efter alla hade kommit så åkte vi tåg till Slussen för att ta nån buss därifrån till Norrtälje ( Singö).  Det tog två timmar att åka den bussen till Norrtälje. Under dem två timmarna lästa jag några sidor i "Blod, svett och dårar" och lyssna på musik på min mobil.
 

Dem tre mest spelade låtarna var:
1. Eric Clapton - Cocaine
2.Monster Magnet - Unbroken
3.Backyard Babies - Taxi Driver



När vi hoppade av bussen skulle vi gå 2km, men det var en bil som hämta dem. Så vi gick utan våra väskor, Så skönt. När vi kom fram till "hamnen" så hoppade vi på båten till Vässarö. Det var jätte varmt. När vi kom fram så blev vi guidade av nån som hete Micke. Han var jätte rolig, för han berättade något sen så sa han att han skoja.






Efter guiden så fick vi gå till våra stugor och packa upp. Sen hände det inte så mycket. Vi fick springa en hinderbana,sen på kvällen så badade jag och Elin. Men det var svin kallt. Men när man hade varit nere en stund i vattnet var det ganska skönt. Älskar att bada på kvällen. Sen så drog vi hem och åt middag. Efter middagen så var vi i stugan och tog det lungt. Sen så försvann Emelie och jag och Cassie tittade på stjärnorna och Cassie svalde en fluga.







Vässarö idag


VÄSSARÖ

Hejdå bloggen, Väskorna packade och jag är redo att gå. Tror jag. Och snart ska jag sätta mig på en varm buss med Madde.  Det jag kommer sakna mest är Bosse och min dator. Jag skulle ha tagit med mig den, men väskan blev full och det skulle bli svin tungt. Pallar inte dra runt en väska i 2km som är jätte tung. 

Och gitarr kursen svarade och jag ska börja. Yay, :)  Måste se om de har skrivit mer innan jag går. Sen så hade Anna skrivet. Hon frågade hur det var med lilla Bosse och att det skulle vara kul med en valpträff. Det skulle vara jätte roligt om det blev av. För jag såg bara valparna när de var några veckor. Och man tittar på bilder på Bosse när han bara var några veckor och nu. Man blir förvånad.  HELT OTROLIGT JU :D

Ojoj, måste gå nu. Ses på Onsdag. Kramar.


SES PÅ ONSDAG, DÅ KOMMER MASSA BILDER FRÅN VÄSSARÖ OCH VA SOM HÄNDE. HERRÅ BLOGGEN :]


Och vem fan är du?


Onödigt!

Igår så loggade jag in på msn, och då börjar nån idiotisk människa skriva en massa grejer till mig.  Ärligt talat bryr jag mig inte om denna idiotiska figur.  Men människor måste kommentera och vara så himla negativa.

 

 

Are you scared of gettin' old?

Vafan väx upp, det är fan år 2009. Det är bra att vara udda, bättre att vara udda än nån i mängden. Men aja, orkar inte slösa mer ord på denna osynliga kontur. Men om man bara har massa negativa saker att säga, Behöver inte skriva. För det är bara onödig tid. För jag tänker inte svara, hoppas alla kommer ha en jätte bra dag och att man slipper alla negativa kommentarer. //Ronja

 

 

 


Imorgon vässarö!

Hej Bloggen,
Imorgon så ska jag och min klass åka till en ö som heter Vässarö. Ligger ungefär vid Singö (Norrtälje). Jag tror jag redan har berättat det i ett inlägg, men det här är repris säger vi. Så idag blir det åka köpa godis och nya badkläder plus att jag måste packa. Gjorde inte det igår, för jag orkade inte. Så det blir väll idag , hatar att packa. För först packar man ner kläder sen så ska man packa upp kläder,  Onödigt!

Idag ska jag ha på mig ett par svarta slitna jeans och band t-Shirt om alla vill veta plus massa KAJAL! Me love kajal. Men den jag har nu är inte alls bra. Så jag kanske ska köpa en ny idag. Hoppas det. Men allt beror på va allt annat kostar. För det kommer först, sen så kommer min älskade kajal. Ojj, måste gå in i duschen och fixa smink/håret. Aja bloggar senare.

Här kommer en super grym låt, vet inte om ni har hört den. Monster Magnet med Unbroken. ♥( Ej den riktiga videon. )



Vässarö

Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar. Men man har inte tid nu när skolan har börjat och allt. På måndag så ska vi på klassresa, och det kommer bli så roligt. Vi ska åka till Vässarö. Den stugan som jag ska sova heter Nordan. Jag delar den med fem andra personer. Jessica, Elin. Cassie, Emelie och Helen. Jag blev jätte glad när vi fick reda på vilka vi fick dela stuga med. För vi kommer ha hur roligt som helst. Party hela natten typ , haha. Jo, det kommer bli grymt. Men jag måsta ta med mig musik annars kommer jag få psykbryt. Min mobil har inte minne för all min musik. Haha, får fixa det på något sätt. 

Va jag måste ha med mig till vässarö:
Kläder
Musik
Laddare, Till mobil och kamera
Kamera
Tandkräm
Tandborste
Godis
Tidning/Bok
Pengar
Ett par extra skor.
Smink
Kortlek
Sängkläder

Några saker jag måste ta med är min kamera, musik och någon bra bok/ tidning. Älskar när man just har badat och sitter och läser en bra bok. Eller när man bara sitter och snackar om saker. Såklart ska man ju inte bara sitta i ett mörkt rum och ruttna. Men att springa runt och vara social kan både vara på gott och ont. Men som jag sa, man ska inte sitta i ett mörkt rum och ruttna hela sitt liv. // Ronja


Första dagen i 9:an :)

Ett år kvar

Det var helt okey att gå tilbaka till skolan.  Men det var mycket skönare att komma hem till gitarren och min lilla Bosse. Eller ligga som en hög med skit och titta på tv. Men det är ändå bara ett år kvar, så man får väll vara glad? Plus det två bästa sakerna att gå i 9:an.

1. Slipper alla jobbiga fjortis 9:or, som säger till exempel: Rakblad och emos.
2. Vi är äldst

Så det känns så himla skönt att slippa dem, yippie. Inga jobbiga fjortisar, men det finns ändå människor som säger rakblad och emos till en, bara för att man har svart hår? Så jävla patetiskt, Men bättre att ha svart hår, och hjärna, än inget hår och ingen hjärna. Med eller inget typ, Men aja, den som sa det är bara en "liten" nolla som sitter hemma och skär sig själv med osthyvel, och tror att den/hon/han är så jävla cool.  Men det är bara en liten omogen människa som inte har någon normal disciplin i sig.





Skola blääh,


Hejhej alla glada, I morgon så börjar skolan. Och då är det fram med penna och papper. Känns lite skumt, för tiden går så snabbt. Men jag tycker att det kommer bli roligt att se alla, kanske inte alla. Men se vilka som har färgat håret eller byt stil. Så det kommer bli lite roligt. Själv ska jag försöka få Lillis att klippa mig. Men inte så mycket. För jag vill inte ha kort. För jag passar inte i det, lika mycket som jag inte passar i septum.  Så det bli väll bara topparna. Och kanske, ja kanske fixa luggen. Så det här blir nog inte världens längsta inlägg, för jag måste gå och sova plus ta fram kläder. en idag så följde jag med Lillis till Huddinge och köpte saker. Sen så har det inte hänt så mycket mer. Fixade maten idag. Blev någon gryta och ris. Sen så gick jag ut med hunden och träffa My och hennes kompis.  Och nu sitter jag här och ska just ta fram kläder.  Men det blir nog jeans och t-shirt. För varför snygga till sig för dem i skolan. Finns ju ändå ingen snygg, hahah XD Aja kramar hoppas alla mår bra.


Hejdå sommarlov...


Just nu?

Frågor om : JUST NU?
Va gör du just nu?
Svar: Redigerar bilder och pratar med människor på msn.
Vem är din idol just nu?
Svar: Det finns jätte många, men alla på olika sätt.  :)
Va skulle du lyssna just nu om du spela musik?
Svar:På radion skulle det nog vara Bandit och om det skulle typ vara på youtube, helt klart Backyard Babies.
Va skulle du vilja vara just nu?
Svar: Jag skulle vilja vara i fjällen med min gitarr :) ,
Va skulle du vilja ha för bil just nu?
Svar: Jag skulle vilja ha en gammal svart cadillac ,
Va skulle du vilja ha just nu?
Svar: Biletter till Backyard Babies,  -.-
Vilken låt är din favorit låt just nu?
Svar: Hmm.. Olika :P

FOTO

FOTO


MÅR BÄTTRE ♥


Mår bättre nu,  och jag är jätte glad. Känns så mycket bättre nu. Jag och mamma pratade om piercingen och jag ska få göradet nästa månad. För mamma vill typ att jag ska vara helt säker på att jag vill göra det blah, blah, blah. Såklart, jag är säker på att jag vill göra det!!! Annars skulle jag inte vilja göra det hallå! :D  Men jag tycker att mamma är så söt. För hon är så knäpp ibland.


Skriver mer senare, ska äta frukt sallad, KRAMAR alla sötnosar

TRÖTT!*#%


GAAAH Så trött, det är bara jag och mamma hemma. Och tiden går så segt. Kan inte Madde komma hem och  säga att vi ska dra ut med hundarna eller något? Vill hitta på något. Just nu sitter jag och halv sover.   Ska prata lite med mamma om piercing. Får göra det för mamma, men jag ska se när jag ska göra det i näsa. Inte septum som Linn tycker  är snyggt Haha , skulle aldrig passa i det. Jag tycker nog att killar passar bättre i det, men det finns tjejer som passar i det så himla bra. Men jag skulle nog inte passa i det. Jag är nog mer den typen som har en ring i näsan och hoppas på en i läppen när tandställningen ska bort . Men  Linn visade (skickade på msn till mig) en video på en kille med tandställning som skulle göra i läppen. Får man göra det med Tandställning. Syrrans kompis med tandställning fick ta ut sin när hon fick tandställningen. Men är det då olika , person till person. Skumt, tycker jag. Ska fråga min tandläkare sen nästa gång jag träffar honom.  Men min tandställning ska ändå snart ut. Jag tror att det är typ ett halvt år kvar tills den ska ut. Men ändå. Jag vill ha piercing i läppen. XD



Dregen piercing ♥ VILL HA !  :D Så jävla fint

I´m in construction of destruction

15 Augusti
Hey, little miss Double Bubble

Hej alla hallon, Är himla trött idag. Har inte orkat gjort något. Har inte mått så bra dem här sista dagarna av lovet. Jag är trött, deprimerad och har himla ont i huvudet. Men jag ska gå ut och fota lite, se om det går över då. Hoppas att det gör det. Orkar inte må så här, men det kändes bättre efter jag åt mat. Men nu är jag bara trött och yr .
Stress?...



SOMMAREN 09

.:SOMMAR 09:.
Här är några bilder under Sommarlovet 09.

 Under sommarlovet 2009 fick jag min lilla Bosse som har blivit så stor.

Många fina och roliga minnen från sommaren 2009.

Fritt Fall Men Linn :]<3



Bandit hela sommaren :]<3

.:Varma minnen:.

Bosse nu :)<3

.:Mina ord : Om sommaren 2009:.

Mitt sommarlov har varit helt okey, några dagar har man väll mått skit och bara vilja gå under. Men många dagar har varit mycket skratt, och glädje. Både varma och dåliga minnen  har jag haft sommaren 2009 , När jag satt i bilen hem från Anna med min lilla Bosse i knät eller när jag fick följa med Emelie till hennes land. Dåliga minnen är långa tråkiga dagar,

 Men mitt lov har varit mycket låtskrivande och gitarr spelande. Även om jag känner att jag har sovit bort en hel del av lovet. Va det jävla skönt att bara ta det lungt. Inte bara springa runt i cirklar och fatta noll.

Sommar 2009





Meningslösa måndag


All over you

ALL OVER YOU

Go' natt alla människor. Hoppas alla har haft en bra dag. Nu ska jag gå och sova. Försöka sova. Men det kommer väll sluta med att jag sitter uppe till 4:00. Men jag ska försöka gå lägga mig i en ganska bra tid. Gaah vilket jobbigt och långt inlägg det här blev. Man blir nästa trött att bara se på det, haha go'natt hoppas alla hallon har det grymt. // Ronja B.S

Dagens nya bästa låt :D

Dagens nya bästa låt

Hade så svårt att välja, Men dagens andra bästa låt : Backyard Babies - LOVE

Barnvakt


Hej alla hallon,
Barnvakt åt Tyra just nu. För Lillis skulle göra något. Hmm... Bebis somna? Men hon vill inte sova. Hon vill dra i mitt ben så att det går av. Hmm Jag tror inte att jag är så bra på det här. Yes Lills kom och tog henne. Mer tid till att inte göra något. Hepp, in springande i mitt rum kommer Bosse. Han ser glad ut. Vet inte varför. Han har väll tuggat på katten eller något?. Haha, jag är så oseriös, men det är för jag är trött.  Men jag ska ligga nu och lyssna på lite musik. Kramar.


[Foto: Tyra]

Dagens låt

Dagens låt

Dagens låt är : THEORY OF A DEADMAN  - Hate My Life
Jag valde den låten för min dag var så seg, och den låten passar så bra in. Bra text, men seg. Men ändå grymt skön.  Min dag har varit bra, men seg. Typ som låten.

Go kväll,

Hej alla hallon,
Idag har jag ritat lite och spelat gitarr. Och tittat på mycket tv. Men just nu snackar jag med Linn. Och vi planerar att åka till grönan. Ska bli grymt!  Vi åker typ den 15, men vi ska snacka mer om det imorgon. Jag är jätte glad att det finns i alla fall en social människa i den här värld. Alla andra är så upptagna med "vad"? Tråkisar, jag och Linn kommer i alla fall ha jätte roligt. Och jag längtar. Yay :]

Designen har just börjat funka. Men den suger. Men aja. Den blir väll bättre sen. XD

Första inlägget

9 Augusti
Hej alla hallon,
Det här blir det första inlägget. Och i det första inlägget tänkte jag berätta lite om mig själv. Mitt namn är Ronja och jag är en 15-åring tjej som älskar musik, foto och att måla. Jag är född i Södetälje men växte upp i Tullinge. När jag var liten ville jag bli konstnär, men nu är det väll att jobba med media eller med musik. Jag spelar själv mycket gitarr, och att starta ett band skulle vara grymt. Har redan haft ett band som inte gick så bra, för alla va tjejer. Och va är tjejer bäst på? Bråka. Haha, och sen kunde ju ingen så många ackord och låtarna var sådär. Nog inte dem bästa låtarna. Men det är ju så man börjar ett band. 



Här är en lista :

Namn: Ronja B.S
År: 15år
Familj: Mamma, Pappa och tre idioter till syskon  :]
Älskar: Musik, killar, Foto...
Hatar: Bimbos? -.-
Klädstil: Jeans, T-shirt
Musikstil: Rock
Favorit band:  Många, Backyard Babies, Danko Jones...
Hobby: Musik och Foto
Va jag vill bli när jag blir stor:  Fotograf, gitarrist...

Fem snabba:
Katt / Hund
Rött / Blått
Gitarr/ Elgitarr
Choklad / Chips
Coca Cola / Pepsi




RSS 2.0