Till tjejkvällen

Nästa vecka ska jag ha en tjejkväll hemma hos mig. Och imorgon så ska mamma och pappa säga när det dem ska åka och så sen så säger jag till alla vilka dagar det är.

Lista på grejer jag måste köpa:
- Godis
- Läsk
- X-Ray
-En bra skräckrulle, typ Saw 5 eller något

30 Sep 2009 kl 20:42

Gnäll, gnäll. gnäll.... Fuck this shit! Om det inte är en massa läxor så är det gnäll. Så jävla trött på det här!

Tack och lov att det finns musik och bra kompisar <3<3


Hejdå bloggen,

Ska dra och käka på Max. Mums! Va gott. Hejdå bloggen <3<3



















30 Sep 2009 kl 16:28

Hej bloggen, vilken lång dag.
Nu ska jag sätta mig med mig en 1.5 liters pepsi och titta på MTV. Som vandligt helt ensam, pappa och dem drog till stallet. Orkade inte hänga på. För jag är allt för trött för det. Iställe är jag hemma och sover. Provet gick väll bra.
Jag svarade på allt utom två frågor och skrev nio papper med text. Jag tror att jag kommer få G. Får man väll hoppas.

Nu ska trötta, stressade lilla jag sova. Så jävla trött. Kramar // Ronja

Pluggat hela dagen,

Så jävla trött. Pluggade hela dagen. Så det var ju inte precis någon rolig dag. Men jag såg på Klarry 2. Yay, det var något som gjorde mig glad.  Haha, så sjuk. Men aja ska sova nu. Kramar.



Klarry Del 2






28 Sep 2009 kl 22:26

Trött, och det regnar. Jag tog fel buss, jag blev hyper. Kunde bara skratta och le eller hur? Bloggar mer imorgon
// Ronja

Hejhej

ska dra om några minutrar. Gaah, trött. Känner att jag snart kommer att bli hyper eller paranoid. Haha ... Normal. Gaaah, om tio minuter ska jag dra. JAG ÄR HUNGRIG! GAAAH Monster. Äter en massa kräm och dör? XD hahah okey så normal. Haha fan va jag säger Normal. Det var en till gång jag sa normal. Mowhahah, normal, normal, normal....
Jag är inte normal. Om åtta minuter ska jag dra, och jag är ett monster som käkar kräm och dör. Asså fan va jag är sjuk.

Jag borde inte blogga, för jag blir typ helt sjuk i huvudet, ahahah Monster som käkar krääääm och döööörhhh....
Sju minuter kvar, och jag vill röra på mig. Gaaah, normal :D
Sex minuter kvar. Jag kanske borde ta fram skorna. Oj jag har på mig dem hahahah. Monster kräm XD.... Hahahahah

Snart fem minuter tills jag ska gå. Nu är det fem minuter kvar. Lalala....Error
Fyra minuter kvar, och jag vill gåååh! Min buss går 19:44. Klockan är 19:26. JAG VILL GÅÅÅH!
Tre minuter kvar, nu går jag!Eller ne, snart. Men ska jag gå nu? Nej vart är min mössa. Måste gå och hämta den.

Två minuter kvar. Nu drar jag :) // Ronja

28 Sep 2009 kl 17:02

Hejhej, idag var det en jätte bra dag. För alla var kompisar och det var jätte roligt. Var bara lite trött, men annars var alla jätte trevliga och sociala. :) Jag är jätte hyper,  Yay! Och snart är det gitarrkurs. Men jag har inte övat så mycket. Men hoppas på det bästa.

Jag vet inte vart min mobil är, den är borta. Haha mannen med katten tog den. Jag och Jazz kom på en skit rolig grej: Gele bollar XF Usch. Ryser, låter så trevligt. Haha ... Bläh. HYPER DUPER :D Tathaha



My fick lyssna på min nya låt, i alla fall läsa igenom den. När jag skulle skunga upp den sa hon: Åhh det var jätte bra, det älskar jag. Roligt att nån gillar den. Får skriva mer på den. Men inte nu, ska sätta mig och räkna i matteboken.

// Ronja


Min nya låt

Har börjat skriva en låt. Men den här gången så börjar jag med texten. Ganska cool. Men jag skriver helst inte ut den på bloggen just nu. Jag inte klar med den, sen kanske tar min gryma text.

27 sep 2009 kl 20:58

Ska plugga sen go'natt. Aja orkar nog inte blogga något mer. Go'natt alla läsare

Obsessed

Kan inte sluta läsa, men jag måste tar en paus. Jag måste göra några tal i matteboken. Det suger.

 


Dagens hottie

 


27 sep 2009 kl 19:13


 

Nu ska jag läsa hela kvällen så det här blir sista inlägget.


Bloggar allt mindre,

Från 15 inlägg varje dag till fem. Skumt, men jag har inte tid. Jag är en upptagen människa. Men det är roligt att så många börja läsa min blogg.  Jätte roligt, :) Tack till er. <3<3


27 sep 2009 kl 18:49


Hejhej bloggen, eller va man nu säger. Imorgon är det skola, jag har ingen stor lust att gå.  Att sitta i samma rum med massa fjollor är inte så roligt tycker jag.  Skulle hellre sitta hemma och skriva låtar och måla. Men det är väll bara att gå. Det finns väll inget annat att göra. Vill att det bli onsdag. För då är det bild. Jag vill göra klar min teckning. Den kommer nog bli ganska cool. Vet inte om det blir nån riktig MVG  teckning. Men i alla fall gjorde jag mitt bästa.

 


27 sep 2009 kl 18:19

 


27 sep 2009 kl 18:16

Hej bloggen.
Ska läsa min bok, orkar inte räkna i matteboken. Även om jag borde göra det, fuck det! Jag vill bara sitta och läsa min bok. Resten kan ta sig. Jag har börjat skiva en till låt. Eller jag har gjort melodin men inte texten. Texter är inte min grej. Jag vet vad jag vill skriva, men det låter inge bra. Paranoid som fan.


Ut och gå! Människor

[ 27 Sep 2009 klockan 16:3 ]

Jag och Bosse ska dra på promenad , Bosse Bo. Han måste komma ut lite mer, kanske jag med. Ska sätta på mig strumpor och kanske ta fram mössan. Det börjar bli kallt ju. Plus jag älskar mössor. Men sen kan man ju alltid säga att det är höst och man måste ha mössa när man är ute, OCH inne. Man kan det. Jag lovar :)

// Ronja





Va tråkigt,

Idag borde jag ha gjort:
Matte läxan
Övat provet
Läst några sidor i Heroin Diaries.
Övat på några papper, till gitarrlektionen imorgon!
Skrivit bildlogg
Planerat veckan

Och vad har jag gjort idag?:
Jag har läst några sidor i boken sen så spelat gitarr. Resten är jag inte helt klart med. Inte mitt fel


Jag har aldrig kännt mig så levande...

Det börjar med att jag sprang runt med en tröja som jag inte gillar så jag tänkte mig inte för och ställer mig i köket och snabbt tar av mig tröjan.  När jag tittar ut genom fönstret ser jag hur pappas kompis står där. Jag hoppar ner på golvet och börjar krypa. Till säkerhet. Sen ser jag en annan tröja några meter ifrån mig. Så jag ställer mig upp och springer och tar den. Sen sätter jag mig ner på golvet igen och sätter på mig den andra tröjan. När jag reser mig upp så låsas jag som ingenting. För då kanske han trodde att det var nån annan som sprang runt utan tröja.

Vilket liv jag har.

 

 


Only one

 

 


Film

 

Ska titta på film, men jag vet inte vilken.  Men det kommer sluta med tända ljus och gitarr.

//Ronja


Veckand Hottie <3<3

Alex Gaskarth


What came next was so much worse

Jag har bara skrivit 6 inlägg, hmm... Skumt jag brukar göra fler. Men jag har inte tid, för just nu är det så mycket stress. Först så ska jag försöka hitta folk som vill vara med på tjejkvällen sen läxor, gitarr, blah blah blah.
Varför måste jag alltid stressa?  Men imorgon är det en Ronja Dag, Hahah XD


Life is beautiful


Har just ätit, va gott det var. Ska sätta mig med gitarren och börja skriva texten på låten jag kom på idag. Den var skit grym. Inte, aja kramar



Kan inte sluta tänka på dig, beroende?

Sitter och tänker på S och va han gör just nu. Nej jag är inte beroende.  Men hans ögon, eller hans näsa. Gaah, Jag börjar bli galen.  Men han är så söt, gift dig med mig! <3<3





Ungamammor,

När jag var ute med syrrans bebis på promenad så titta alla människor som fan. Vadå kan man inte vara ute med syrrans bebis utan att folk ska titta? Men det är väll bara att skratta och le åt alla patetiska människor som måste bry sig!. Jag har inget emot  unga mammor. Dem kan vara presic lika bra som en äldre, ibland bättre.



Ska ut och gå,

 

Ska dra ut med bosse och  lill tjejen. (Barnvakt). Måste rusa. Bloggar mer sen när jag kommer hem.

Ha en skön lördag, människor.

 

// Ronja


Ny plektrums!

Köpte nya plektrums,  14 stycken nya. Fem stycken med South Park motiv. Skit coola. Men dem kommer ag inte använda så mycket efter som jag är rädd att göra sönder dem. Och var inte så dyra. Fem plektrums för 69kr. Men sen så köpte jag några nio vandliga plektrums. Sladd köpte jag med. Så ävla roligt att spela på högsta volym. Älskar det! <3





//Ronja

The Final Destination 3D

Nån som vill se The Final Destination 3D med mig? Älskar alla Final Destination filmerna. Även om alla har samma handling. Men ändå så jävla coola. Så här står det på SF bio:

Under det som skulle ha blivit en kul dag på racerbanan får Nick O’Bannon en hemsk föraning om en annalkande katastrof. Nick grips av panik och övertalar sina vänner att fly – bara några sekunder innan hans vision blir till fruktansvärd verklighet och en rad bisarra händelser får stadion att rasa samman.

Vännerna tror att de har lurat döden och fått en ny chans i livet, men det som hänt är bara början. Nicks föraningar fortsätter och de som har överlevt olyckan dör, en efter en. Nick måste lista ut hur han ska kunna lura döden ytterligare en gång, denna gång slutgiltigt, innan han själv går ett grymt öde till mötes.

 

Text från: SF.se

 

Nån som vill se den med mig? :O


Idag :

Hej alla morgon glada! Idag så ska jag åka till huddinge för att köpa gitarrgrejer på Huddingemusik. Jag åker här ifrån om nån timme, dem öppnar klockan 10:00. Jag ska köpa:
Sladd
Plektrum
Kanske en ny gitarr väska. Min andra är ju helt hopplös.

Jag hinner nog se på en film,  Dead Silence eller 28 Weeks later. Hmm... Jag tror det blir Dead Silence. För jag har hört att den ska vara bra. // Ronja

trött

25 Sep 2009 klockan 22:18

Trött
Ska sova nu. Ville bara att alla ska ha en bra fredags kväll eller va man nu säger. Jag är allt för trött för att läsa. Sen jag tror alla ljusen är slut. Mamma får köpa fler imorgon om dem är slut.
För jag tycker att man borde ha tända ljus när man läser en självbiografi. För det känns rätt så i alla fall. 

Jag borde vara uppe och skriva på låten. Men jag är så trött. Plus jag känner inte för det.
...


//Ronja ♣

Nu,

 

Ska tända lite ljus och skriva lite på låten jag började på idag.


Too Young To Fall In Love

Just nu är jag så trött på killar. Dem är så jävla idiotiska. Eller är det bara jag som saknar S. Vadå, jag har inte fått träffa honom på flera månader. Saknar hans ögon. Dem ser så ledsna ut. Man vill bara ge honom en kram och göra allt bättre. Men man kan inte göra honom glad om man inte får träffa honom.

Ibland önskar jag att , jag aldrig fick träffa honom. För nu saknar jag han som mest! <3



20:45

25 sep 2009 klockan 20:45

Jag sitter nu i min soffa, venne fan va jag ska göra. Men jag tror att jag ska tända några ljus och  ska jobba lite med låten. Det är bara texten som inte är så himla bra. Men det tar väll några dagar innan jag får det rätt.  Jag tror heller inte att jag kommer bli klar med den om några dagar. Men ge inte upp hoppet. !

 


Hans röst <3<3


USCH!

Tvinga mig inte se, fyfan. En minut sen så ville jag inte se något mer. Haha, usch. Hellre lyssnar jag på bra musik.
Åhh, va skönt det är med städat rum. My springer ut och in i mitt rum och frågar om jag vill se idol med henne. Ne jag vill inte se idol med dig.

Jag började skriva på en låt idag. Men jag blev störd av att mamma , för hon skulle spela sin jävla dåliga musik på högsta volym. Sen när jag ville spela upp min låt så ville ingen höra. Tack för det :)



Saw 5

Hejhej alla glada! Ska titta på Saw 5 med lille syrran. :) Men vi har inget godis, jag vill ha godis. Men vi har läsk. Men imorgon ska jag ha godis. Juste imorgon ska jag köpa gitarrgrejer ;)

Trött,

You can't quit until you try 
You can't live until you die
You can't learn to tell the truth
Until you learn to lie

You can't breathe until you choke
You gotta laugh when you're the joke
There's nothing like a funeral to make you feel alive





Paranoid

 

 

 

 

 


Life is beautiful


Dax att städa ...

Nu är det dax att städa. Yippie. Bloggar senare, hejdå :)





Tenacious D picks


Yalle frågade förut  på gitarrkursen vart man kunde köpa Tenacious D plektrum. Jag hitta dem på thomann.de för jag tänkte själv köpa några plektrums. Mina är borta. Har typ bara fem kvar. Det är typ till Dregen gitarren och Cherry dem funkar. Så jag måste köpa några till kurt. För han har typ två kvar. Eller tre. Men resten är borta. Men om jag städar rummet hittar jag nog några plektrums.
http://www.thomann.de/

NEJ inte städa igen....

Det börjar se ut som en röra i mitt rum. Tänkte på det igår när jag satt med gitarren. Sen så är tror jag att under min soffa finns det en spindel. Hahah XD jag såg en jätte stor spindel igår på övervåningen. Den var jätte stor. Asså när jag menar jätte stor. Typ lik stor som hmm... jag vet inte vad. Den va stor i alla fall!.

Tänk om jag ligger och sover sen kommer den och tar min coca cola? Haha jag är trött! :']


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommer ni ihåg xD






Vänner igen :)

Jag och Jessica blev vänner igen. Vi snackade efter lunchen. Vi prata om va som gick fel och att vi är så olika men lika. Båda är ganska envisa och små kärringar. Men vi kom fram till att vi kanske behövde en paus. Vi behöver inte springa runt och hata varandra, men heller inte älska varandra som bästa vänner. Det första vi gör efter snacket, för vi hade prov. Det var att rita flugor? XD hahaha.

Juste jag får ha tjejkväll nästa helg. För mamma och pappa ska upp till fjällen, med mäklaren. Bara tanken av att dem ska åka upp för att sälja stället gör att jag vill låsa in mig på rummet och bara förtränga att dem åker upp med en jävla fitt mäklare som ska hjälpa dem sälja huset. Gå runt och ta massa kort, livet skulle vart enklare om jag aldrig fick chansen att åka upp dit. För det gör ont att tänka att jag aldrig mer får åka upp till den där gamla fjällstugan.

 


 


Vi har köpt Balderina,

Hejhej bloggen.  Igår så skrev jag inget inlägg. För när jag kom hem så hade Madde datorn och sen så åkte vi till stallet, jag brukar inte hänga med så ofta. Men igår så hängde jag med, för pappa hade köpt en häst. Balderina. Hon är en varmblod, (Travare). Hon är jätte fin. Vi ska kanske ska föla henne i vår.

Jag blev inte förvånad att han köpte Balderina. Han har frågat ägaren flera gånger hur mycket hon skulle kosta och om hon var till salu. Men igår så ringde han och sa att hon var till salu.

 


Tack systrar för stödet.

Tack My, Madde, Och Lillis för era ord och er tid. Ni betyder mycket för mig. Även om vi bråkar ibland så vet vi att vi håller ihop när det gör ont. Om jag inte fick prata med er eller inte fick era stöd skulle min enda vän vara ett rakblad. Eller nej, jag är starkare än så. Tack för allt stöd <3<3 // Ronja


<3






RIKTIGA ROCKARE!



Jag gillar riktiga rockare. Eller va det nu du döpte dem till: Pundare, knarkare....?


Fan va jobbigt,

Orkar inte läsa något mer i boken, mår så himla dåligt av att läsa den. Så jag ska tända några ljus och ta fram gitarren. Blir nog sista inlägget för idag. Blir inte så många inlägg imorgon heller.


[Dregen = Riktig kärlek ]


(Fan orkar inte, orkar inte med dig, orkar inte med dem, orkar inte med någon.)

The heroin Diaries

Nu ska jag läsa min bok och lyssna på BACKYARD BABIES. Har ni något problem med det? Bryr mig inte, eller hör inte. För jag lyssnar på BACKYARD BABIES. Haha jag är såååå mogen, men ingen annan är ju det. Så fuck this shit.
För nu ska jag gå och lyssna på Backyard Babies :) // We all love Backyard Babies <3<3<3



BACKYARD BABIES


Varför jag lägger upp bilder på Backyard Babies:
För jag är patetisk, nämen typ , det är för att jag älskar dem plus om jag skulle säga vad jag egentligen ville säga, så skulle det bara bli en massa bråk. Orkar inte sånt just nu








Choklad, Min räddare.

Åt lite choklad, jag känner mig mycket bättre nu. Kanske var det inte bokens fel. Det kan vara att det enda jag behöver socker.  Ska se om en video med Backyard Babies kan göra mig gladare... <3

Fuck alla WB Som kopierar det jag säger och gör. Så patetiskt tycker jag. Gör något eget?, 

JAG ÄLSKAR BACKYARD BABIES, och jag bryr mig fan heller inte i vem som hatar dem. För det är väll en smak sak. Men självklart finns det några som har bättre smak,

Haha, bara för att jävlas med alla ska nästa inlägg bara vara massa bilder på Backyard Babies :)


Jag får inte säga vad jag vill,

Alla runt mig får säga vafan dem vill, men jag får inte säga bu eller bä innan helvetet är löst?. Haha det är lite konstigt tycker jag ...

Psykos



Men det jag säger, ta alltid nån annan.


FAN FAN FAN,

Orkar inget just nu, vill bara sitta med min gitarr. Skita i läxor och skita i alla jävla idioter runt mig. Jag vet, det låter jävligt deppigt. Men va ska, när alla är skitstövlar?, Orkar inte vara glad just nu inte efter det som hände i skolan idag.

Tack och lov att det finns några riktiga vänner att prata med. Dock vissa lyssnar väll bättre än andra. <3<3


Welcome to my breakdown...

Att läsa The Heroin Diaries är skit jobbigt. Den är bra, men jag får ångest. Vet inte hur, men det är så hemskt. Att man kan göra så mot sig själv. Att man kan må så jävla piss, Fattar inte. Depression?, Att bara läsa den fick mig känna mig jävligt vilsen, men ändå inte. Hahah det här låter ju sjukt. Vad snackar jag om?.

På sida 48-49. Det står en skit jobbig grej, som fick mig att rysa :

January 28, 1987
Kl: 04:00


I natt, dagbok, ska jag testa nånting annorlunda. Iställe för att skriva till dig efter en kväll i pyskotiskt tillstånd, tänkte jag skriva till dig medan det pågår. Kanske kan någon en dag läsa detta och förstå vad helvetet är.

Så här sitter jag nu. Gardinerna är fördragna, stearinljusen är tända, och det är bara du och jag. Jag har gitarren i knät, dagboken på bordet. Jag är redo. Låt oss se vad som händer.

Jag gjorde det just.

Mitt huvud exploderar. Jag ...

Jag känner att jag vill kräkas.

Nu vet jag, det jag hör är inte på verkligt.
Det är något ...
Det är ...

(30~40 minuetr efter)
January 28 1987
Kl: 40:40


Jag behöver få ner det som hände på papper. För 30 minuter sedanvar jag övertygad om att det var folk här utanför. Det finns INGEN där utanför ... vad i helvete är det för fel på mig?








Tjohej,

Skriver mer sen när jag kommer hem, min mage kommer att börja kurra. För jag är hungrig. Men jag orkar inte äta något. :/

Sista inlägget innan jag drar,

Sista inlägget innan jag drar och handlar. Sen så ska jag till gitarrkursen. Efter det så kommer ag hem fucking sent och kanske inte orkar blogga. Men jag ska försöka orka göra det. Förlåt om jag verkar så himla deprimerad. Men allt känns skit jobbigt just nu. Ingens fel, bara allt skulle varit lättare om jag fick ta det lugnt och bara sova.  Slipa all stress och allt gnäll.





orkar inte,

Bara en massa gnäll, de är det  enda man får höra.  Börjar tröttna på allt det här. Kan det inte hända något bra?
Fan,  allt kan dra åt helvete just nu. Bara en massa problem. Fan fuck this shit.!


Köpa idag :

 

Idag innan gitarrkursen ska jag åka och köpa "The heroin diaries". ska börja läsa den idag. Men jag måste åka och lämna tillbaka "Blod,svett och dårar"  till biblioteket. Men jag tror inte att jag har läst klart den. Jag har inte tid. men jag kan först läsa klart den, sen "The heroin Diaries".



Från : Bokia.se

Nikki Sixx tar med oss på en skrämmande och sann resa in i ett år fyllt av paranoia och alkohol- och narkotikarus. Hans dagboksanteckningar från 1987 där han beskriver sitt drogmissbruk - hur det påverkar hans relationer med vänner, familj och bandmedlemmar, hur han reagerar när han är drogpåverkad och hans ångest över att inte kunna sluta kompletteras med kommentarer av dem som fanns runt omkring honom under den perioden, såväl som kommentarer från honom själv angående vissa händelser. Jag har varit ett stort fan av Mötley Crüe i 22 års tid och Nikki Sixx har alltid varit en av mina stora idoler. Efter att ha läst den här öppenhjärtiga boken om hur hans liv såg ut när det var som allra värst har min beundran för honom tagit helt nya proportioner. En person som har levt ett sådant liv och kommit ut levande på andra sidan är en mycket stark människa som förtjänar att beundras. Boken glamouriserar på intet vis drogmissbruk; tvärtom. Den beskriver hela den solkiga verkligheten bakom missbruket. Hur en person slutar att bry sig om sig själv och går ner sig själv totalt, paranoian som uppstår under ruset och hur livsfarlig en person kan vara både för sig själv och sin omgivning just då, och hur kroppen säger ifrån på olika sätt mot den misshandel som den utsätts för. När jag läste ”The heroin diaries” kunde jag inte lägga boken ifrån mig. Jag skrattade, jag grät, jag mådde illa och fick rysningar i hela kroppen. Under hela tiden som jag läste boken malde frågorna: "Hur höll han ihop så pass att han klarade av att gå upp på scen kväll efter kväll?" och ”Hur kan han ha överlevt det här?” i huvudet på mig. Att läsa den här boken för också tankarna till alla dem som inte överlevde det här livet. Det är en bok som berör och som stannar kvar länge. Även om du inte är något fan av Mötley Crüe eller Nikki Sixx är boken mycket läsvärd. Antingen för att bekräfta alla fördomar du någonsin haft angående rockstjärnor och droger, eller som ett avskräckande exempel på vad drogmissbruk innebär. Jag har på känn att jag kommer att läsa sönder den; det är inte en bok man läser och sedan ställer undan i en hylla.

 

 


Makes my day better ....

 

 

Torbjörn Daun


Gitarrkurs,

 

Gitarrkurs idag, så det blir inte så mycket blogga.  Känner mig skit trött, vet inte varför. Jag tror att det är all stress. Först alla läxor, städa, handla och allt.  Plus att alla är på ett sånt jävla bra humör när man kommer hem.  Det första man får höra när man kommer hem, Städa , blah, blah , blah. VAFAN jag har läxor att göra!

Tack och lov att det snart är gitarrkurs.


Jag älskar Tim :]


Tim McIlrath♥


Ronja - Så jävla snygg , titta hans leende. Hans röst. Jag vill gifta mig med dig.

 

 


Jag gillar killar som ...

Jag är inte kräsen... NIKKI SIXX GIFT DIG MED MIG <3


* 3 viktiga Personligheter hos en kille:

Svar : Rolig, trevlig och nån jag kan prata med.


*  Utseende som jag gillar :

Svar : Jag gillar killar som är lite "udda"/ Unika

- Svart hår. <3<3

- Helst percing i läppen, helt klart ett plus <3

-  Gulligt leende ( typ som Torbjörn Duan )

-  Vita tänder


* 5 kändisar som jag tycker är snygga,

- Dregen

- Nikki Sixx

- Jake Richardson

- Alex Gaskarth

- Tim McIlrath

 

 



.

Måste plugga nu,


Bilder

Bilder från idag, det var jätte trevligt och jätte gott.



b

Fler bilder imorgon ;), kramar <3<3

Dax att rusa, Ses



Måste lämna er nu, ska ut och äta ed familjen. Bloggar senare. Kramar// Ronja

Drömkillen ?

Här är en list på snygga killar:

Johnny Depp
Dregen
Tim McIlrath
Danny Jones
Alex Gaskarth

Billie Joe Armstrong
Gustaf Skarsgård
Nikki sixx
skeet Ulrich
Jake Richardson




Dagens låt <3




Torbjörn Daun <3<3


 

 


Dax att plugga,

Nu är det dax att börja plugga. Även om jag inte vill det, måste jag göra det.  Fan va jag vill börja jobba.  Många vuxna säger ju : Va glada över att vara barn , blah blah blah. Men tänk efter. När man är vuxen behöver man inte göra läxor. Såklart är jag glad över att jag är ung, men va roligt att börja jobba. Träffa nya människor och tjäna pengar. Då behöver inte mamma och pappa köpa allt jag vill ha. Sen att jag får lära mig ta hand om pengar.

Aja, jag borde inte sitta här och skriva, jag ska sitta och göra min läxor. Fy mig att bli så beroende av att blogga.

Snygga Nikkie Sixx <3<3


*Ledtråd*

Här kommer en sån där ledtråd som kommer göra allt så mycket enklare. Mixcraft 3, för alla som inte vet vad det är för något. Det är ett musik pogram där man kan göra egna låtar. Nu tror jag ganska många vet vad den hemliga presenten, eller hemliga den är ju också mycket personlig. Iställe för att gå och köpa en massa ljus och små saker. Men nu är den inte så hemlig längre. Hoppas att hon inte se det här inlägget. För då blir det tråkigt om hon vet om det. // Ronja


Plugga :/

Va jag ska plugga på:
Engelska provet
No provet
Göra matte läxan
Skriva novellen

Men det tar bara några timmar sen så är jag fri. Men nu ska jag bädda min säng sen så ska jag äta frukost sedan börja med läxorna.

Men jag kanske borde göra klart mammas (hemliga) present först.....





Grattis Mamma !

 

 

 

 


Go'morgon ! -.-

Jag är allt för trött för det här. Idag så måste jag plugga. ( plus så finns det ju inget annat att gör,) Tyvärr kan jag inte blogga som himla mycket idag. Men jag ska försöka skriva så mycket jag hinner. Sen så fyller Mamma år, så jag måste vara SOCIAL och ge henne sin hemliga present. Men jag måste göra lite till innan den är klar. *Ledtråd*




nothing personal

Personer som läser min blogg ska inte ta allt jag skriver så himla personligt. Jag har väll också rätt att säga vad jag vill, eller? Fan orkar inte. Tycker bara att inget ska ta det personligt om det inte är det från början. Om det skulle vara personligt/privat skulle jag inte stå och säga det inför bloggen. Om det inte var något jag stör mig på.

Aja orkar inte, tycker bara att det är löjligt.

Jag har inga krav, JAG tycker bara att några av mina vänner är riktigt osociala människor. Det får man väll tycka utan några kommentarer.


Sov gott

Har städat mitt rum, stolt över mig själv att jag orkade plus att jag flyttade in soffan till mitt rum.

Bilder kommer imorgon♥


Sista inlägget igen?

Sista inlägget igen, japp. Kunde inte hålla mig borta från bloggen. Nu har jag skrivit 16 inlägg idag. Stolt :), Men det här inlägget blir inte himmla långt. Men hallå, alla andra bloggare är så himla tråkiga. Fan ingen skriver några roliga inlägg,  Bara en massa skit.

Men nu måste jag flytta in en soffa i mitt lilla rum. Sov gott igen.


Go'natt


Go'natt alla människor, roligt med alla nya läsare. Men nu måste den här bloggaren sova. Har skrivit 15 inlägg med den här, bara idag. Skriver mer imorgon, Kramar ♥. Det kommer ej bli lika många inlägg som idag. För jag måste plugga säger mamma, plus hon fyller år. Aja sov gott alla människor. // Ronja

Go'kväll

Det här blir nog kvällens/ dagens sista inlägg. Jag tycker ändå att alla är osociala och tråkiga...
Är jag den enda som förstår



                          And my ego has just landed

Varför jag bloggar så mycket



Hur jag orkar blogga så mycket, och varför jag gör det. Jag kan svara att jag inte har något annat att göra men mitt svar är att : Jag tycker om läsarna.  Jag tycker att det är jätte roligt att personer läser min blogg. Några ta det lite personligt? Men aja, det jag skriver är 100% sant. Plus att det jag skriver är vad jag tycker och tänker. Så ta det inte personligt! Nothing personal



Tomma ord...

Bara en massa tomma ord och en hel del massa skit snack, ärligt tala. Jag kanske är nojig eller paranoid men jag tycker att alla verkar jävligt falska och alla säger så jävla mycket. Men inget händer. Eller jag vet inte, bryr mig inte. Det kommer ändå aldrig bli som förr,


[Nothing Personal]


Weightless

Manage me, I'm a mess
Turn a page, I'm a book half unread
I wanna be laughed at, laughed with, just because
I wanna feel weightless and that should be enough
But I'm stuck in this fucking rut
Waiting on a second hand pick me up
And I'm over getting older
If I could just find the time
Then I would never let another day go by
I'm over getting old


And maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass
While I go nowhere
And this is my reaction to everything I fear
(Everything I fear)
'Cause I've been going crazy
I don't wanna waste another minute here


Make believe that I impress
That every word by design turns a head
I wanna feel reckless
Wanna live it up just because
I wanna feel weightless
'Cause that would be enough


If I could just find the time
Then I would never let another day go by
I'm over getting old


And maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass
While I go nowhere
And this is my reaction to everything I fear
(Everything I fear)
'Cause I've been going crazy
I don't wanna waste another minute here


This could be all I've waited for
Waited, I've waited for
And this could be everything
I don't wanna dream anymore


Maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I've been going crazy
I'm stuck in here


And maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass
While I go nowhere
And this is my reaction to everything I fear
(Everything I fear)
'Cause I've been going crazy
I don't wanna waste another minute here

All time low - Weightless

19 sep

 

Tjohej, snabb inlägg sen så måste hjälpa mamma att städa. Hon fyller år imorgon. Jag måste också göra mina läxor, städa mitt rum och vara med BoBo.  Stress, jag har inte köpt nån present till henne. Borde jag ha köpt något till henne. Host host, vi säger att jag inte har gjort något till henne.

För hela dagen har jag varit ensam så jag har haft en massa tid att göra låtar. En liten ledtråd. Något med musik att göra. Hoppas inte hon läser det här inlägget. För då är allt förstört. ^^ // Ronja

 


Myskväll!

Bilder:



Bryr mig inte,

Mamma och dem har kommit hem. Gaah  jag hör inte musiken i mina öron. Nu är det bara jobbiga Madde som skriker om "hjälp oss".
Ronja- Bryr mig inte
Madde - HALLÅ HJÄLP OSS!
Ronja - ( HÖR INTE )
Madde - Blah blah blah
Ronja - Orkar inte lyssna på dig, så håll käften.

Orkar inte med henne, hon tar mina skor och är skit otrevlig. Bara för att hon inte är på gott humör.


Tjohej,

Mamma och Pappa är inte hemma och va gör jag:
1. River huset,
x. Tittar på tv
2. Gör det jag är bäst på.
Svara du 1 så nej inte rätt, svara du x svara du fel och svara du 2, japp det var rätt.

*Och vad är jag bäst på?
1. Sova
x. Titta på tv
2.Nudlar
NUDLAR :D haha, Jag vet


Highlights

 

Hejhej bloggen, hur är läget?

Själv är det bra, just nu sitter jag och lyssnar på musik.  Allt från Backyard Babies till något okänt band. Men nu är det såklart Backyard Babies med Highlights. Fan va den låten är bra. Skulle nästan kunna gifta mig med den.
Snart ska jga börja plugga. Men har ju ingen precis lust med det.  Det är lördag för helvete. Men om jag gör det har jag lovat mig själv att jag ska få se på nån bra film efter det.

 

Vilka sociala kompisar man har. Alla verkar bara vara hemma och sova. Eller jag vet inte. Tycker bara att det är synd att dem aldrig vill hitta på något. Ibland var det bättre förut. När man tittade på film och hade tjejkvällar. För då behövde man inte vara hemma en lördagkväll och tråka. // Ronja

 


100 inlägg!

Hejhej!
Den 19 Sep 2009 så fick jag mitt 100 inlägg.  För många bloggare är 100 inget, dem ligger på 500. Men om man tänker på att jag har haft bloggen i ungefär två månader. Så är det grymt.

När jag loggade in för att skriva ett inlägg så såg jag att jag hade skrivit  99 inlägg. Så jag tänkte va, 99 inlägg på två månader. :D

Under dem har två månaderna har jag skrivit om allt och ingenting. ♥ // Ronja



Fler roliga läsare :D

Tjohej, :)
Är jätte glad att fler har börjat läsa min blogg. Det betyder ju att man inte behöver vara en blond tjej som säger att hon är jätte rik och ser ut som barbie.  Jag tänkte först att ingen kommer läsa det jag skriver. Men om man tittar nu och för en vecka sen så är det nog en ganska stor skillnad.

Tack alla nya läsare. // Ronja


Heyhoe,

 

 

Heyho, ska sätta på mig mina brallor sen drar jag  ut. Orkar inte sitta inne när det är sådär fint väder. Sen när jag kommer hem från min lilla promenad , måste jag göra mina läxor. Rädda mig, orkar inte idag. Det är fan lördag. Borde inte jag få ta det lungt då? Typ sova... Zzz.

I alla fall så finns det saker som kan göra mig glad :) // Ronja<3<3

All Time low <3<3


Ikea, nej tack!

Orkar inte följa med Mamma, My och pappa till Ikea. Hatar Ikea. Så jävla många grejer.  Hellre vara hemma med godis och en bra skräckfilm. Och bara softa. Så mamma och pappa får åka själva. Sen så måste jag plugga på en LÖRDAG! Inte roligt,





Vill köpa

 

 

Vill köpa men först ska jag spara pengar till Backyard Babies T-shirten. ♥

.


Börjar bli trött,

Orkar inte skriva något mer idag. Go'natt.


MIDNIGHT SCRAPER


Nån som vill hänga med och se MIDNIGHT SCRAPER klockan 13:00.
2009-09-19 13:00 på JC Hötorget



Sparar pengar ;)

Har just börjat spara pengar till den här tröjan.// Ronja <3<3


Nicke Borg säljer sin gitarr? :O

Sökte på Backyard Babies på blocket, och då kommer det upp tre länkar. Men bara en med bild där det står: Backyard Babies Nicke Borg Gibson Les Paul.
Så jag tänkte jamen, det är säkert nån som driver. Men det har hänt en gång förut att han har sålt en gitarr på blocket, så det kanske är sant eller?.  Det kommer två bilder plus den här texten:

Säljes av Nicke Borg. Insänd 7 september 14:09
Jag säljer en Gibson Les Paul Custom. Den har en viss patina pga alla turnéer men är i gott skick. Gitarren är svart med stickers och badges, se bilder.
Svar endast via mail till:
[email protected]

Kan det vara sant att han säljer sin gitarr?, eller är det nån jävel som driver?. 






Gryma, fem plus +++++

Mustasch på Shock idag:
Mustasch var så jävla trevliga. Även om vi inte snacka så himla länge. Men deras stil tycker jag är jätte cool. Men jag tyckte det var synd att det inte var så många människor där. Det var  mer när Dregen var där. Men jag tycker ändå att dem är jävla coola, Och dem spelar så himla bra musik och är jävla roliga.

Hoppas dem jag fler bra låtar, älskar singeln jag köpte idag ( och fick signerad av tre i bandet).
Alla dem låtarna jag har hört av Mustasch har varit gryma. Min favorit är nog Bring Me Everyone eller Black City. Parasite är hur bra som helst. Grym fart i den låten.

BILDER:









Puddle of mudd - She fucking hates me


Mitt super ex på 5:an ;)

Tittar på den här filmen som går på 5:an. Mitt super ex, verkar väll bra. Men ska gå ner och se om Lillis har köpt godis :) Höhö, trött.


-

 

 


MAT :D

Ska äta, bloggar senare :) Kramar<3<3

R - Shit dem kommer döda mig om de får reda på det....

När jag kom hem efter ha varit i stan med Linn och träffat Mustasch. Hade jag jävla skuldkänslor. Jag hade råkat tappa bort mammas busskort som jag fick låna av henne för att kunna komma in till stan. Och det första jag tänkte efter att märkt att busskortet var borta: VAFAN Det kan inte vara sant. Det kan inte vara det. De kommer att döda mig om de får reda på det.

Men tur var att jag fick låna bussremsa av Linn, tack Linn du är bäst.  Men sen när jag kom hem hade jag skuldkänslor. Det första jag gjorde när jag kom hem var att kasta ut allt som var i väska, sen se om det fanns ett busskort där. Men det fanns det inte. Efter en stund ringde jag Shock och fråga om de hade hittat ett busskort. Men de hade dem inte. Då fanns det bara en sak att göra. Berätta vad som hade hänt för mamma och pappa. Jag stod där med en skit jobbig sak att berätta och sen så tar dem det helt okey, jag stod där och väntade på att de skulle börja skrika på mig. Men dem bara skratta och sa att det inte var någon fara. Hallå, jag stod där som en jävla idiot.


Orka BDB,

Fan jag tror att jag ska ta bort min BDB, ärligt. Det suger. Har inte tid, tyvärr. Men jag vet inte. Tänk om jag ångrar mig eller så. Aja, får tänka på saken. Men det blir som, om jag lägger upp en bild nu så måste jag göra det imorgon också. Skit jobbigt tycker jag. För sen blir det att man sitter där och bara laddar upp bilder.

Ska jag ha kvar BDB eller inte? :O Om man tänker efter så har jag alla mian bilder där. Fett jobbigt. Men jag orkar inte ladda upp massa bilder vare dag. Ska prata med Jessica om det. Hon är ju smart och vet allt :D JAH!


DISS

 

 

Fan va Kändis Djungeln är tråkigt. Bara en massa B-kändisar som man inte vet vilka dem är, som springer runt och tror att dem är Indiana Jones bara för dem dricker en massa mixade kohjärnor eller blir begravda i ormar.

Den jag tycker är cool så är det fan Mickey Dee. Han verkar ha hjärnan på rätt ställe. Dem andra springer runt och tror att dem kommer att dö. Varför ville ni ens vara med i skiten? Fattar inte. Och Rafael Edholm är så töntig. Vadå WB Indiana Jones?

Bilder från idag,




Trött,

Gaah, orkar inte plugga idag. Jag har fan pluggat varje dag den här veckan. Jag borde bara få lägga mig i min varma säng och sova och inte behöva gå upp klockan 06:00. Tänk om man bara kunde ta det lugnt, det skulle jag gilla. Men aja, kanske borde jag sätta mig och skriva "lite" i novellen. Hmm.... kanske.... Njaaa... Nån timme gör inget. :) // Ronja


They can all get fucked, just stay true to you






In my shoes, just to see, what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes, just to see what it'd be like to



kort dag blev lång dag.

Det blev en lång dag, och imorgon så ska jag och Linn dra och se Ralf & Danne i bandet Mustasch. Kommer bli grymt. Ska försöka ta med mig någon bild eller tröja som de kan signera. För jag älskar dem <3<3, Höhö,
Men det börjar klockan 16:00 och jag slutar skolan klockan 13:50 så et är väll okey. Då kan jag och Linn äta sen gå runt lite i stan titta på kläder. Jag skulel behöva köpa några par nya jeans och en massa t-shirts. Hmm, GE MIG PENGAR!


                                         

MEMustasch


Me like love Mustasch


Plugga, plugga, ey orkar inte mer plugg!

Var hemma och plugga idag. Sen så följde jag med Madde och pappa och handla. Yippie vilket liv jag har. Mitt liv har blivit så jävla enfomigt. Aldrig vill någon gå ut eller göra något. Fan va tråkiga alla måste vara. Finns det ingen sociala personer kvar? På fredag ska i alla fall Linn följa med mig och shock.

Skriver mer senare, ska äta? jag vet sent. Men aja. Hejdå <3<3


Hejhej igen,

Var tvungen att blogga, för jag har tråkigt. Plus att läraren gick ut. Jag är typ klar, nu ska jag bara skriva fakta om Jockum Nordström och göra tre bilder med låttexter. Jag har fett jobbigt för jag har sju låtar och jag ska ha tre. Såklart ska jag ta Lastkaj 14 med Cement och Betong. Men dem två andra vet jag inte.

Måste gå tillbaka till arbetet, kramar er Ronja♥


Bloggar från skolan

Hejhej, sitter nu på bildlektionen och bloggar.  Jag tror inte att man får blogga just. Bästa att jag lägger av nu. Innan hon säger något ;) Men i alla fall så håller vi på och söker massa grejer. Och jag ska jobba med Tove Jansson, Gaah nu måste jag dra, kramar! :) // Ronja

orkar inte,


Måste sätta mig och plugga. Gaah, orkar inte. Jag måste plugga på:

* Engelska provet nästa vecka
*No-provet nästa vecka
*Räkna Matte
*Börja skriva novellen
*Hitta en bok att läsa.



Gulligt skratt? XD

När jag hoppade på 713 från Tumba station så träffade jag Marcus. Vi började typ snacka, och efter som jag var/är trött så är jag gaaanska flummig. Så jag skrattade åt en massa saker. Sen så säger han
Macus- Va gulligt skratt.
Jag- Huh? :O Jag?
Marcus- Ja men , sånt där gulligt skratt.
Jag- Jag förstår, sånt där gulligt skratt? ! ?( VADÅ GULLIGT SKRATT XD) Flum  Flum Skum Och Dum.
HAHA!
Berättar mer imorgon, syrran ska ha datorn + Jag är TRÖTT! Kramar// Ronja  X'D



Nu kom dem hem,

Jag kommer inte hinna äta. Fan, gaah! Fuck dem! Min mage kommer börja kurra.
Dialog:
Jag - Jag hinner inte äta innan kursen.
Mamma- Men ta en korv.
Jag - Men den hinner inte bli varm innan jag går.
Mamma - Jamen fråga pappa om pengar till mat.
Jag- Okey :)Tack mamma, älskar dig

FAN!

Fan jag kommer inte hinna äta innan kursen tror jag. Mamma och pappa har inte kommit hem och det finns ingen mat hemma ( i alla fall ingen god mat jag kan käka). Vänta vi kanske har köpt hem nudlar. Jag tror att jag såg Lillis käka nudlar idag. :) Hoppas det. Ska gå och titta. Äggnudlar, hmm. Jag står över tror jag. JA, jag kan ringa och se vart dem är. Dem hade just handlat. De är påväg hem. Yay! Men kommer jag hinna äta? :O det är frågan.


Jag vet så mogen! :D Men vi är ju ändå lika som bär ;)

Hejhopp,

Tjenare bloggen, Så jävla trött. Fattar inte att jag just nu sitter och lyssnar på Eminem? Men låten Beautiful är så himla bra.  Sen kan alla andra säga vad dem vill.


Dax att rusa,

Måste rusa, ska gå ut med BoBo sen så fixa mig till gitarr kursen. Hejdå geeks! :)

Lika som bär! :)

Lika som bär? :D

 

1. Svarta runt ögona

2. Klär i svart fint? XD

3. Fluffiga -.-? Helt klart ;)

 

 


Min dag,

Min mjukis dag har varit helt okey! :) Lite trött, men ska försöka sätta mig och öva dem sista timmarna på gitarren till gitarrkursen. Jag kan EM, C, och D. Men sen vet jag inget mer ^^ höhö,  Ska titta på papprerna va man mer skulle kunna till idag. Jag måste också gå ut med BoBo, Gaah va My är jobbig. För jag planera att Jazz och Em, ska hänga med. Men då ska hon försöra allt!
Dialog:
Ronja - Hallå på onsdag så tar jag Balderina.
My     - Ne! Jag ska rida ut med henne.
Ronja - Fuck you, Jazz och Em kan bara hänga med då.
My     - Ja, men jag har redan planerat att jag skulle rida ut med några andra.
Ronja - Det gör du bara för att jävlas.
My     - Nee, nu orkar jag inte prata något mer om det här.
Ronja - GAAAH! FUCK YOU! Det är inte bara din häst!

Att hon orkar. Kan inte bara hon flytta sin dumma ridning så att jag får ta med mina vänner.




Så grym :)


Pappas kanske ska köpa den bilen. Så jävla cool. Man får lite "Public Enemies" känsla tycker jag. Eller " Bugsy Malone ". My sa att det var en Ford från 30-talet x'D, Men pappa skulle ha det som en "hobby bil".

 

 


Mjukis Måndag....

Idag blev det T-shirt och ett par svarta mjukisar till skolan. Men jag var jätte nära att sätta på mig mina jeans, men det blir imorgon. Orkar inte ha jeans när det är en mjukis måndag, På mjukis måndagen så ska man ha mjukisar? Venne, mjukis måndagen är bara ett skäll varför jag ska ha mjukisar på mig idag. Så det finns väll inget "heligt" eller bra med det. Så var det med det!

Idag så börjar skolan klockan 8:50. Drar 20 över. Gaah, vill inte till skolan idag. Orkar inte. Bara en gäng med WB fjortisar och idioter. Varför tvingar mamma och pappa mig att gå till skolan. Jag tror att dem vet att  skolan inte är något för mig. Men jag får väll vara glad över att det är måndag och att skolan börjar. För på måndagar så är det gitarrkurs. Yay, :) // Icke negativ Ronja på sin mjukisdag.

 


Oj,


Vi älskar att hata er :)


Igår när jag, Cassandra, Jessica, Emelie, Elin och Helen var ute och åkte moppe så var det ett gäng med patetiska fjortisar vid dagiset. Efter en stund så började idioterna kasta burkar? Vilket liv man har! :) Jag vet att ni inte har några liv. Så att ni måste hänga vid ett dagis.

Va patetiska människor, Typ " Jag är fjortis utan liv så jag måste kasta burkar på människor?". Höhö normalt! :)

Sov gott! :)

Kramar Trött Ronja som bara vill sova!


BILDER!!!

 

 

 

 

 

 


Hallouw!

Kvällen har varit skit rolig. Fem plus +++++. Åka moppe i regn och sjunga "spindel låten" med Emelie var
himla roligt. Eller prata gamla minnen. Gud vad jag saknar dem gamla tiderna. När man sprang runt och
livet bara rulla på. Gaah, hoppas att det blir så igen. <3
Så Att vi kan få fler roliga minnen att snacka om. :) // Ronja


Yay,

 


R- Party snart' Yippie! :) Fixar mig
Bloggar senare,
MASSA BILDER kommer komma ikväll, :P

'Like


Mitt nya armband <3<3

Party Time ;)

Hey ho lets go! Ska dra till Centrum om en kvart. Sen så ska jag börja göra mig i ordning till Elins fest. Tjoho, :) Aja bloggar senare// Kramar Ronja



.:Musik:.




Här kommer några låtar, till alla hemma sittare. Som inte är ute och springer som alla andra tonåringar. Iställe sitter och tittar på en komedi med polarna eller ligger i soffan med en chipspåse och chillar. Tänkte att alla hemma sittare skulle få några bra låtar under kvällen. Kom ihåg de bästa låtarna är i slutet. :) Kramar/ Eran Ronja :)

Allt från The Clash till Rise Against ;)


This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.
myspace music playermp3 music player for myspaceflash fetish


Hello my little friend,

YIPPIE! Det är fredag och jag mår toppen. Provet gick himla bra. Svarade på alla B-frågor plus alla A-frågor.
Jag tror att jag skrev 8 sidor på en timme. Tror inte att jag har skrivit så mycket på ett prov. Men sen skrev jag också vad jag ville, när jag ville. Så allt, är kanske inte rätt. Höhö, hoppas på det bästa. // Ronja





Att man måste,

Att man måste trycka ner folk för att känna sig bättre själv som person. Vilken moral, säger jag bara. Vad lärde era föräldrar er? Mina föräldrar kanske inte är dom bästa, men de lärde mig fan rätt och fel. Jag behöver i alla fall inte trycka ner människor för att känna mig hel. Jag behöver fan heller inte titta ner på människor eller skratta när de säger fel. Gaaah, blir så jävla sur på att det finns människor som tror att dem är bättre människor bara för att dem är populära.

" Hellre hatad för den jag är, än älskad för det jag inte är. "// Ronja

Snabbt inlägg på morgonen,

Hejhej, snart ska jag till skolan. ska sätta på mig strumpor och en tröja. Sen är jag klar. Ska dra om en kvart. Ingen stress. Idag så slutar jag 14:00 och när jag kommer hem måste jag plugga på provet som är imorgon. Jag är inte redo. Men aja, gör det bästa av saken. Men i skolan kommer vi nog plugga ganska mycket om det. För alla mina lektioner är SO, och en matte. Så hallå, fett mycket med tid. :D Måste dra och hitta strumpor. Bye Bye/ Stressigt? Inte alls :)

 


Jag kan också! XD


Hiss or Diss

Hiss:
3. Plugga i flera timmar:  Så stolt att jag pluggade hela dagen. Hur orkar jag? XD
2. Bildlektionen: Var skit grym! Blev klar med en grej, som blev skit tuff.
1. Gitarrkursen : Fem plus. +++++


Diss:
1. Msn: När man pluggar och nån jobbig loggar in. Gaah , hatar det. För sen kan man inte jobba efter det.
2. Förkortningar : Använd ord, människor. Inte: AoM? XD  
3. Ingen fritid: För att det alltid är läxor. Det suger.




'Ohooow vilken dag!

                                           


                                            

Tjohej, vilken rolig dag jag har haft. Plugga på prov, plugga på prov och göra läxor. Mitt liv är inte enformigt. Som idag: Jag skrev med en blå bläckpenna HALLÅ igår var det typ mörk blå. Kom igen. Nja, det här med enformiga är nog inget för mig. Jag gillar när det byter mönster ibland. Som idag, jag kom hem klockan 13:00 och va är det första jag gör?
1. Spela gitarr
X. Läxor
2. Sova?!? -.-
GISSA du X så var det fucking rätt. GAAAH! 

 

"Det här är skit jobbigt. Jag pratar fan med mig själv just nu. Måste sluta med det här. My börjar titta surt på mig. Borde sluta nu!. Annars kanske man får en biologi bok i nyllet. Hahah. Det skulle inte var så trevligt. Men jag borde se hur mycket jag får göra innan jag får det. När jag frågade henne så tittade hon ännu surare på mig. Hahah Det här är mycket roligare än när Cassie fick en fluga i halsen när vi var på Vässarö med klassen hah. XD "
"Vilket liv"//  En riktigt rolig Ronja


Förlåt,

Så himla dåligt uppgraderat idag. Har inte haft tid att skriva. Bara plugga, handlat mat och sovit.
Man blir ju helt slut av att gå i skolan.  Man orkar inte sätta sig och blogga. För det är hela tiden läxor, prov och mer läxor. När tar det slut? Det är en jävligt bra fråga. Och sen så himla mycket snack om "vad som händer efter 9:an". Men idag så hade jag möte om va jag vill bli, blah, mina betyg, blah, massa saker. Men det var skönt att snacka om det. Och få lite vägledning. Man kan behöva det ibland. Aja, klockan är typ 22:32. Måste sova nu. Go'natt


Ska gå ut med BoBo innan kursen<3<3

Måste dra nu om jag ska hinna gå ut med BoBo så ses sen kramar :)♥// Ronja


...

 

Vet inte hur många som har sett filmen Helter Skelter som handlar om "ledaren" / mördaren Charles Manson och hans sekt. Men i alla fall så börjar filmen med en skit skön låt. Har letat efter den och nu har jag hittat den. Det är The Beatles som har gjort den låten.

 


Did I Fool Ya,




Tjenare, Ringde David och sa att att jag hade bytt tid. Och det var helt okey. Måste berätta vad Lillis hade gjort tills jag hade kommit hem. Hon hade städat mitt rum. Hur snällt är inte det?, ni vet när man kommer hem och inte orkar se röran på golvet i sitt rum. Så när jag kom hem och såg att honhade gjort det så blev jag skit glad. För mamma har gått runt och sagt till mig: Städa ditt rum, i typ en vecka.




 


Hej!:D

Hejhej, sitter och äter. Har typ just kommit hem från skolan och om några timmar så ska jag till gitarrkursen. Har bytt tid. Kursen börjar klockan 20:45. Så jag kommer komma hem ganska sent idag. Efter kursen så ska jag och Yalle käka pizza.  Sen när jag kommer hem så måste jag sätta mig och plugga till provet på fredag. Känns som jag inte kommer fixa det. Men aja får hoppas på det bästa.

Jag kanske behöver ringa till min gitarrlärare. För han har inte svarat på mitt mail. Så jag får väll ringa och säga att jag bytt tid och så där. Måste nog göra det snart,



Dagens låt,

 


8:10

 

Tja alla vakna? Hur är läget?, själv är jag jävla trött och vill sova. Men jag måste äta frukost och börja göra mig i ordning. Även om det inte just tar flera timmar för mig att  fixa mig. Så vill jag heller inte stressa. Jag måste ju också få upp Lillis på något sätt, och hon går knappast upp av: ' Du måste gå upp nu, klockan är 12:00. Hallå?! '

 

( Om hon inte, vaknar så blir det vatten och mycket bra rock på högsta volym {:)

 

 


Roliga bilder från idag, kommer mer imorgon!*

 



Tjoho, igen?

Zzzz.....

5 Sep

Hejhej, så jävla trött just nu. Orkar inte duscha, klockan är typ 22:25? Så jag ska snart sova, men jag kommer väll vara uppe till 01:00. För att jag inte kan sova.

Imorgon måste jag plugga sen så ska jag åka till Huddinge och köpa lösnaglar, pärlor, lim, nagellack... För imorgon ska jag fixa mina naglar. Yay, men Lillis ska hänga med. KLOCKAN 11:00. Hmm, Lillis är inte den där morgon personen. Så hon kommer inte komma upp imorgon. Men man får väll hoppas på det bästa. Men om inte hon går upp, får jag väll åka själv. Jag är en stor flicka nu. Jag klarar mig. Haha,

Fan börjar bli lite trött nu. Ska gå och tvätta bort sminket. Kramar// Ronja



Rock "n" Roll babe!

 

 

 

 


Tack Mamma och pappa! {:

Titta va mamma och pappa köpte till mig idag.  Blev skit glad när jag såg att dem hade köpt en ny väska till mig. Jag älskar den. Nitar och allt. Me like,

 

 


Tjoho,

Jag mår toppen, och jag ska snart dra ut med BoBo. Tjoho att det är helg. Sova och spela gitarr hela helgen, Bara ta det lungt. Ska försöka hitta nån bra filmrulle att titta på. Igår såg jag "Drumline". Den var jätte bra. Men jag ska se slutet idag. Såg inte klart hela filmen, men det jag såg var grymt bra. 

Nästa vecka kommer bli jobbig. Massa grejer händer då. Möten och planer.  Aja BoBo vill dra ut nu. Herrå,

Skriver senare, Kramar.  :) // Ronja




Swing life away

bHej alla helg glada människor!
Så jävla skönt att det är helg. Jag ska sova och titta på film hela helgen. Orkar inte göra något annat. Vart tog all min energi vägen? Hatar att bara vara hemma när man borde vara ute och springa runt. Aja ska äta något nu. Men låt mig titta på tv en kvart eller äta något så blir mitt humör toppen! :) Mööwhahaha  Ska se om mamma har köpt något att äta. Kramar// Ronja


 


Skolan

Måste gå till skolan snart, Men jag måste hitta min kajal innan jag går! Gaah, jag orkar inte. DET ÄR FREDAG! YIPPIE! :D


Dialog med My


Ready To Fall



Hej Bloggen,
Hemma själv och skit trött. Har varit hemma från skolan idag. Mådde skit i morse. Och imorgon så har vi Religion-förhör. Vet inte vad man ska plugga. Jag kommer inte ihåg något av det jag försöker plugga in. Gaah, det här suger.
Orkar inte klaga något mer. Det blir ju inte precis bättre av det. Eller?

Am I loud and clear, or am I breaking up?
Am I still your charm, or am I just bad luck?
Are we getting closer, or are we just getting more lost?

I'll show you mine if you show me yours first
Let's compare scars, I'll tell you whose is worse
Let's unwrite these pages and replace them with our own words


Dagens låt:

 

 


Åhh,

'


Så jävla fint! ♥


Bild från Shock.se


Den riktiga bilden finns här:
http://www.Shock.se

1. Jag, Lillis och Tyra.
2. Dregen


"Fatta att det var grymt. Hahah allt är grymt i min lilla värld."






FAN VA GRYMT!!!!


Jag gick in på shock hemsida och gissa vad! Ralf & Danne från Mustasch kommer vara där och spela några låtar. Va grymt. Så här står det:

Ralf & Danne kommer till Shock Stockholm den 18 september!

Om du inte kan ta dig till Göteborg så kan du åka till Shock Stockholm den 18:e september. Då kommer Ralf & Danne från Mustach och DJ:ar i butiken. Dem börjar vända plattor runt kl 16.00!
Varmt välkomna!

 

Jag och Linn ska vara där. Så grymt ju. Jag var där när Dregen från Backyard Babies var där som DJ. Haha det finns en bild på Shock.se. Kan lägga ut den sen. Man ser Tyra, Mig och Lillis, inte så bra. Men jag är i alla fall med.

Men va grymt att Mustasch ska vara i Stockholms affären. När allt känns skit så kommer det något så grymt. Räddare i nöden typ.

 


Läxor, läxor och mer läxor...

LÄXOR

Det här året tänkte jag satsa på skolan. Och jag märker redan nu att det kommer bli många långa jobbiga dagar med läxor och hårt jobb. Men efter man har gjort alla läxor så känns det så himla skönt! Och på fredag så har vi religion-förhör. Hoppas det kommer gå bra. För ag ska sätta mig NU, och träna. Sen när jag är klar med det så ska jag ta fram matte boken och göra några tal. [Pluggis!*!]

Men jag är klar med Engelskan och Matten. Så det är bara förhöret kvar för mig. Sen så är jag klar. I skolan ska vi börja skriva noveller och det ska bli grymt.


Och idag så hade jag en riktigt dålig morgon. Mådde typ skit för alla skulle springa runt och skrika. '
Så det blev en tripp till sjuksköterskan och hon sa att skulle vila lite. Och då fick jag vara i ett helt vitt rum och sitta där. Fick den där sjukhus känslan. Hemskt. Men ag kände mig så mycket bättre efter det. Och när jag var där så läste jag en tidning om Gymnasieval och jag hitta några riktigt gryma pogram man kan gå.

På min lista så är det: MP (Mediepogrammet), ES (Estetiska pogrammet), SM (MP- Grafisk produktion),
SM (SP Samhällsvetenskapspogrammet), SM (SP- Juridikpogrammet)

Aja måste plugga nu, kramar! :)

RSS 2.0