Mitt stjärntecken

Haha! Ni måste läsa, färgstark? och blir lätt inte stressad? Helt klart inte sant! Haha jag dog när jag läste det här! Vill du själv titta ditt egna stjärntecken? Här
Vattumannen uppfattas av många som en komplicerad karaktär då han/hon är mycket självgod och har starka åsikter som han/hon själv alltid anser vara de rätta. Vattumannen tycker till exempel att den skrikande kycklingen och den vinglande golfbollen är ofantligt roliga och ingenting annat än skratt accepteras när dessa Butterick's-artiklar åker fram på festen.

Den skara människor som är födda i vattumannens tecken bryr sig inte att de anses vara en aning underliga. Att alla andra oftast tycks ha andra åsikter än vad de själva har verkar inte röra dem i ryggen. Att de drar blickar till sig under söndagspromenaderna med sina promenadkäppar med fickpluntor och ringklockor är inte heller någonting som bekommer dem.

I och med att vattumän är fanatiska fredsälskare så har de gång på gång gjort tappra försök till att introducera och återinföra hippiekulturen i sin familj. Flera gånger om har det köpts hippiedräkter både för honom och henne i diverse storlekar för att försöka få ungdomarna engagerade i ämnet "världsfred". Detta dessvärre utan vidare resultat.

En vattuman klär sig oftast mycket färgstarkt och är relativt omedveten om det aktuella modet. En fjäderboa eller en hippiehatt är artiklar från Butterick's webshop som uppskattas enormt och som bärs, inte bara till maskerad utan även till vardags. Detta är något som andra kan ha en aning svårt att förstå. De är även uppfinningsrika och otroligt lojala. Endast en vattuman kan, med sin uppfinningsrikedom, hitta på ett flertal olika användningsområde för en godiskalsong. Vattumännens lojalitet gör att de, trots sina negativa sidor, har många trogna vänner.

Ett par centrala begrepp för en vattuman är frihet och rättvisa. Artiklar som fusktärningar och handbojor uppskattas inte då de inskränker på vattumannens självklara humana rättigheter.

Andra människor kan uppfatta vattumannen som oberäknelig och rebellisk och för många kan det vara väldigt svårt att lära känna en vattuman då han/hon tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad. Mumiesminket är en klar favorit som används flitigt!

För att verkligen lära känna en vattuman så måste man acceptera honom/henne precis så som han/hon är. En vattuman accepterar alltid dig för den Du är och är alltid fördomsfri och human. Även om Du enligt deras mening har fel i många avseenden så accepteras alltid din åsikt och ärlighet.

Kommentarer
Postat av: Ronja

bullshit! XD

2009-10-22 @ 18:32:52
URL: http://flavors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0